Vacature Onderhoudstechnicus

Onderhoudstechnicus in Emmen

Logo verwater 300dpi kleur

Fulltime

Onderhoudstechnicus

#VISNO497

Plaats

Regio Emmen

Ervaring

MBO

https://solliciterennl.verwater.com/aanmaken-sollicitatie-prs?VcSnVcSn=497

Standplaats Emmen / verschillende werklocaties

Ben jij een ervaren onderhoudstechnicus in de electrotechniek? En ben je op zoek naar een uitdagende functie waarin je verantwoordelijk bent voor het oplossen van complexe elektrotechnische problemen en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden?

Bij Verwater krijg je niet alleen de juiste vakopleiding en werkervaring, maar ook de kans om te leren van ervaren collega's

Wat verwachten wij van jou?

In de functie van onderhoudstechnicus voer je onderhoud en inspecties uit aan elektrotechnische installaties bij onze opdrachtgevers. Je bent verantwoordelijk voor onder andere het uitvoeren van periodieke onderhoudswerkzaamheden aan de elektrotechnische installaties. De taken die onder vallen zijn bijvoorbeeld inspecteren, schoonmaken en vervangen van onderdelen zodat de installatie optimaal blijft werken.

 • Het kan voorkomen dat je alle werkzaamheden aan de kant moet leggen op een acute storing moet oplossen. Dit vereist dat jij een analyse kunt maken van de oorzaak van het probleem, het uitvoeren van reparaties en het vervangen van defecte onderdelen;
 • Naast het oplossen van storingen is het belangrijk om proactief te zijn en preventief onderhoud uit te voeren. Dit omvat het controleren van de werking van de installaties, het testen van componenten en het vervangen van onderdelen voordat ze defect raken;
 • Van jouw uitgevoerde werkzaamheden houdt jij een gedetailleerde documentatie bij bestaande uit onderhoudsactiviteiten, rapportages van storingen en het documenteren van wijzigingen in de installaties. Dit zorgt voor een goede communicatie en zorgt ervoor dat toekomstige onderhoudstechnici op de hoogte zijn van de geschiedenis van de installaties;
 • Bij Verwater staat veiligheid in een hoog vaandel: Als onderhoudstechnicus is het van cruciaal belang om te allen tijde de veiligheidsvoorschriften en -procedures strikt na te leven om ervoor te zorgen dat het werk veilig en zonder ongevallen wordt uitgevoerd.

Kortom, als onderhoudstechnicus elektrotechniek kun je verwachten betrokken te zijn bij het onderhoud en de reparatie van elektrotechnische installaties, het oplossen van storingen, preventief onderhoud, documentatie en het naleven van de veiligheidsvoorschriften.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende functie bij een gerenommeerd bedrijf in de industrie;
 • Een ervaren collega die jouw de kneepjes van het vak leert;
 • Een fijne werksfeer met enthousiaste collega's en de mogelijkheid om kennis en ervaring te delen;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een bedrijfsbus om bij de opdrachtgevers te komen en te gebruiken voor woon-werkverkeer;
 • Gereedschap van Metabo;
 • Doorgroeimogelijkheden: graag dagen wij je uit om door te groeien door het volgen van een opleiding OTI en stellen wij in samenspraak met jou een ontwikkelingsplan op;
 • Een jaarcontract met de intentie om deze over te zetten in een vaste aanstelling.

Herken jij jezelf in bovenstaande profiel? Dan komen we graag met jou in contact!

Solliciteren kan via de blauwe knop bovenaan de pagina. Je ontvangt binnen twee (werk)dagen van ons een reactie.

Logo verwater industrial services 1

Verwater is een wereldwijde dienstverlener voor industriële en (petro-)chemische installaties. We zijn gespecialiseerd in tankonderhoud, tankbouw, vijzelen van tanks, civiele werken, leidingwerken, turn-arounds, schilderwerken, E&I, E&A, panelenbouw en engineering. Veiligheid, Kwaliteit en Betrouwbaarheid zijn het fundament van ons succes.

Verwater is altijd geïnteresseerd in goede kandidaten voor onze vacatures. Veel kandidaten solliciteren direct bij Verwater of worden aangeleverd via onze vaste contacten.

Functie:onderhoudstechnicus
Startdatum:06-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Verwater Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures klazienaveen
 2. Onderhoudstechnicus Verwater Group 06-05-2024

Bekijk ook andere vacatures