Vacature Allround-loodgieter

Allround-loodgieter in Klijndijk

H. Pronk CV-Installatietechniek BV, is op zoek naar een allround-loodgieter, servicemonteur en een elektricien die nieuwsgierig, assertief, betrouwbaar is en houd van aanpakken. Ben je daarnaast een echte vakman die streeft naar kwaliteit en geeft om de tevredenheid van de klant.

De werkzaamheden zijn divers en worden voornamelijk uitgevoerd bij particuliere klanten. Zoals: Afvoer en WC, installatie- en oplossen storingen van CV-Installaties, vloerverwarming, elektra, water, etc.

Wil je meer informatie of zie jij jezelf al deel uitmaken van ons team? Stuur dan jouw sollicitatie met CV naar of neem contact met ons op. Wij komen namelijk graag met jou in contact.Functie:loodgieter
Startdatum:01-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pronk Installatietechniek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Allround-loodgieter Pronk Installatietechniek 01-05-2024

Bekijk ook andere vacatures