Vacature Industrieel schoonmaker

Industrieel schoonmaker in Emmen

Industrieel reiniger gezocht! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker schoonmaak. Bij onze opdrachtgever in Emmen is een gloednieuw gedeelte bijgebouwd waar jij onderdeel vanuit kan maken! Ben jij fulltime maar flexibel beschikbaar, dan zijn wij op zoek naar jou! De werkdagen zijn elke week wisselend en je rouleert met je collega's de werkzaamheden. Jouw werkzaamheden bestaan uit: - Verzamelen en reinigen van kratten op alle afdelingen;

- Het schoonhouden van de spoelkeuken;

- Stapelen van schone kratten voor hergebruik op de afdelingen;

- Allround schoonmaak taken.

Wij bieden:

- Jij komt te werken op een gloednieuwe productielocatie in Emmen;

- Het is een uitdagende functie waarbij je een salaris krijgt van €13,27 per uur (vanaf 21+ jaar);

- Je komt te werken in een enthousiast en gezellig team.

Wij vragen:

Wat vragen wij van jou in deze functie: - Fysiek sterk en een echte aanpakker;

- Beschikbaarheid voor een langere periode. Gevraagde beschikbaarheid: 3 dagen van 08:00 tot 17:00 uur, 2 avonden en op zaterdag beschikbaar. Je hoeft niet elke zaterdag te werken, dit wordt elke week gewisseld.

Waar ga je werken:

Onze opdrachtgever bestaat sinds 1925 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een gerenommeerd leverancier van vlees en vleeswaren aan de institutionele markt en de betere horeca. Onze opdrachtgever verwerkt iedere dag het beste vlees van klanten in de horeca via haar slagerijen op meerdere locatie. Naast de horeca zijn zij actief in de ziekenhuizen en verzorgingsinstelleingen. Het hoofdkantoor en één van de productiebedrijven zijn gevestigd in Emmen. Daarnaast is in Twello een productiebedrijf en een horecadistributiecentrum gevestigd.Functie:schoonmaker (industrieel)
Startdatum:16-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:33 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Timing via vanderzee.emmen@timing.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.timing.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Industrieel schoonmaker Timing 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures