Vacature Medewerker Weegbrug

Medewerker Weegbrug in Emmen

Bedrijfsomschrijving

Je gaat aan het werk bij een recyclingbedrijf in de omgeving van Emmen. Hier recyclen ze producten om er een nieuwe grondstof van te maken. Hun platte organisatiestructuur draagt bij aan korte communicatielijnen. De sfeer is het beste te omschrijven als open en informeel, waarbij er ook voldoende ruimte is jezelf verder te ontwikkelen. Het bedrijf is actief in de recycling branche en heeft meerdere vestigingen in Nederland.             

Wij nodigen onder andere kandidaten uit: Emmen, Coevorden, Hoogeveen, Nieuw - Amsterdam en Klazienaveen van harte uit om te reageren!             

Functieomschrijving

Ben je administratief sterk en beschik je over een nauwkeurige houding? Dan ben jij misschien wel de Medewerker Weegbrug waar wij naar op zoek zijn! Bekijk snel onderstaande vacature en ons aanbod. 

Je houdt je bezig met het controleren van vrachten en het inwegen van vrachtwagens. Daarnaast neemt jij een stukje voorraadbeheer voor jouw rekening en verricht je verschillende administratieve handelingen. Verder ben jij een contactpersoon voor bezoekers. Je staat ze te woord, geeft uitleg over de geldende veiligheidsregels en je zorgt ervoor dat bezoekers geregistreerd worden.  

Functie-eisen

De Weegbrugmedewerker die wij zoeken beschikt over:

- En geldig VCA, of je bent bereidheid om deze te behalen.

- Eerdere ervaring als weegbrug medewerker is mooi meegenomen.    

- Uitstekende computervaardigheden.            

- Je kan goed werken in Excel.                         

- Je hebt goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.    

- Goede beheersing van de Duitse taal in woord- en geschrift is een pre.                                  

Arbeidsvoorwaarden

Wat wij bieden:

- Bij aanvang een salaris tussen €13,27 en €16,00 per uur. Precieze salaris is afhankelijk van ervaring, kennis en kunde én zal in overleg tot stand komen.             

- Een uitdagende Parttime functie voor ongeveer 16 tot 24 uur per week, in vakantieperiodes kun je in overleg meer uren maken.             

- Werkdagen van maandag t/m vrijdag.           

- Werkdagen komen in overleg tot stand. Je werkt in ieder geval 2 á 3 volle dagen.                       

- In eerste instantie een tijdelijk contract tot 1 oktober 2024 via Olympia.                        

- Je wordt door ons direct aangemeld bij onze pensioenregeling (STIPP-Pensioen).               Functie:medewerker weegbrug
Startdatum:11-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2773 – 2773
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via a.riemersma@werk.olympia.nl of Anne-Lou Riemersma. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Medewerker Weegbrug Olympia 11-03-2024

Bekijk ook andere vacatures