Vacature Rijinstructeur Vrachtwagens

Rijinstructeur Vrachtwagens in Emmen

Beschik jij over ervaring als rijinstructeur van vrachtauto's, ben je communicatief vaardig en ben je op zoek naar een leuke, uitdagende baan? Lees dan snel verder!

Je bent Rijinstructeur van vrachtauto’s dus je rijdt in de omgeving Emmen heel veel rondjes met onervaren mensen die graag vrachtwagenchauffeur willen worden. Je vindt het leuk om leerlingen aan te moedigen, prestaties te erkennen en bij te staan bij het leren. Ook kan jij constructieve kritiek geven en vooruitgang van studenten volgen. Je hebt dus veel contact met verschillende mensen. Als je papieren hebt voor de aanhanger zal je ook met meer ervaren chauffeurs te maken krijgen die voor de aanhanger (CE) aan de slag gaan. 

Daarnaast kan je afhankelijk van je papieren ook instructeur worden van Tractors en auto’s met aanhangers. Heel erg divers dus!Functie:Rijinstructeur Vrachtwagens, Rij-instructeur
Startdatum:07-09-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2773 – 2773
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via r.lange@werk.olympia.nl of 0591 65 92 11. Of bezoek hun website https://104.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Rijinstructeur Vrachtwagens Olympia 07-09-2023

Bekijk ook andere vacatures