Vacature Medewerker goederen / Bulkware

Medewerker goederen / Bulkware in Emmen

Als Medewerker goederen help je bij het produceren van poeders. Hierbij moet aan de kwaliteit en kwantiteit worden voldaan.

Op de afdeling komen de grondstoffen binnen in poedervorm. Je bekijkt het recept en verzamelt de grondstoffen en je weegt deze af in de gevraagde volumes. Dit alles is gekoppeld aan SAP. Bij het afwegen van de grondstoffen dien je de te gebruiken grondstoffen te scannen. Naast deze werkzaamheden werk je ook met specifieke weegcabines, voor de grotere hoeveelheden, en met de mixing tanks. Daarnaast is het heel erg belangrijk dat je je afdeling goed schoon houdt, hygiëne is hier heel erg belangrijk, en je zorgt ervoor dat alles op de juiste plek staat. 

Als je gaat starten begin je met de basis van de werkzaamheden en dit wordt uitgebreid naarmate je het productieproces onder de knie hebt. Zo begin je met de grondstoffen in de mixing tanks te stoppen. Heb je goed door hoe dat moet, dan ga je een bijvoorbeeld het afwegen van de grondstoffen of het SAP systeem leren kennen. 

Dus ben jij een echte aanpakker, lees dan gauw onderstaande eisen en het aanbod. Functie:Medewerker goederen / Bulkware, Medewerker goederenontvangst
Startdatum:07-09-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3027 – 3027
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via a.riemersma@werk.olympia.nl of 0591 65 92 11. Of bezoek hun website https://104.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Medewerker goederen / Bulkware Olympia 07-09-2023

Bekijk ook andere vacatures