Vacature Medewerker Customer Support

Medewerker Customer Support in Emmen

Wist jij dat de gemiddelde arbeidsduur in Nederland +- 7 jaar is? Goed nieuws! Aareon NL zit hier met 321 medewerkers ruim boven. De gemiddelde arbeidsduur van onze collega's ligt namelijk op bijna 11 jaar! Wat maakt dat collega's kiezen voor een lange arbeidsduur bij Aareon? Ruimte voor ontwikkeling, hybride werken, leuke activiteiten na werk. Elke collega binnen Aareon heeft andere beweegredenen en elke collega is uniek. En daar worden wij blij van. Iedereen is welkom binnen Aareon, ongeacht religie, geaardheid, geslacht, leeftijd, beperking of andere kenmerken. Jij bent uniek en wij zouden je graag verwelkomen binnen Twinq!

Wij zijn op zoek naar een medewerker customer support die samen met ons wil bouwen aan Aareon NL en Twinq. Doe je mee?

Hoe ga jij impact maken als medewerker customer support?

Ons customer support team voor Twinq is verantwoordelijk voor de onboarding van nieuwe klanten. Als customer support medewerker ofwel klantencoach geef jij de nieuwe gebruikers van Twinq trainingen om te zorgen dat zowel digibeet als digitale specialist de ins en outs van ons systeem leert kennen.

Hebben gebruikers problemen waar ze tegenaanlopen? Dan ben jij met jouw team bereikbaar per mail, telefoon en ticketsysteem om de issues klein of groot op te lossen. Je werkt nauwkeurig, gaat proactief te werk en analyseert en overlegt tot je de oorzaak hebt ontdekt en de fout hebt opgelost. Jouw drive zorgt ervoor dat de klant blij is jou te spreken wanneer ze een issue hebben, want zij weten dat jij er alles aan doet om met een passende oplossing te komen.

Dit ben jij als medewerker customer support

 • Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond.
 • Je bent fulltime beschikbaar (40 uur), minder uren zijn bespreekbaar.
 • Je bent klant- en servicegericht en kijkt ernaar uit klanten meer te leren over onze software.
 • Jouw communicatieve vaardigheden in het Nederlands zijn uitstekend, zowel in woord als geschrift.
 • Je hebt al enige werkervaring opgedaan in een KCC, de financiële dienstverlening of iets vergelijkbaars.
 • Je vindt ons 5 dagen per week op kantoor in Oosterhout, dit verwachten we ook van jou als onze nieuwe collega.

Wat staat er tegenover?

Om te beginnen kom je in een enorm gezellig team waarin je mag samenwerken met Edwin, Jeroen, Lisa, Birgit, Renate en Ingeborg. Daarnaast lunchen we dagelijks gezellig samen in onze lunchruimte en krijg je aan de start van jouw carrière bij ons een uitgebreid inwerktraject. Daarnaast krijg je ook:

 • Een salaris tussen € 3.000,- en €4.000,- afhankelijk van de kennis en ervaring die je meeneemt.
 • Een goede pensioenregeling waarvan Aareon 80% betaalt.
 • Een persoonlijke prestatiebeloning die kan oplopen tot maximaal 2 maandsalarissen.
 • 27 verlofdagen per jaar, waarbij je 15 dagen per jaar kunt bijkopen (bij een fulltime dienstverband).
 • Ruimte voor jouw persoonlijke groei door persoonlijke begeleiding, opleidingen, cursussen, Udemy en interne doorgroeimogelijkheden.
 • Leuke activiteiten naast je werk, zoals het zomerfestival, kerstfeest, PV- en vitaliteitsteam activiteiten en vrijdagmiddagborrels.

Wij werken prettig samen met een aantal eerste leveranciers. Acquisitie door werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureaus wordt hierom niet op prijs gesteld.

Solliciteren?

Uit onderzoek blijkt dat vrouwen solliciteren als ze aan 100% van de eisen van een vacature voldoen waarbij dat percentage bij mannen een stuk lager ligt namelijk op zo'n 60%. Wij nodigen iedereen uit te solliciteren, ongeacht religie, geaardheid, geslacht, leeftijd, beperking of andere kenmerken, ook als je niet 100% aan alle eisen voldoet.Functie:customer support medewerker
Startdatum:23-08-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 4000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Aareon via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Klazienaveen
 2. Medewerker Customer Support Aareon 23-08-2023

Bekijk ook andere vacatures