Vacature Serviceadviseur

Serviceadviseur in Klazienaveen

Autobedrijf van Veggel in Klazienaveen is een goed geoutilleerd en modern garagebedrijf met 7 medewerkers. Het bedrijf is al sinds 1990 succesvol actief in de autobranche. Autobedrijf van Veggel is gespecialiseerd in BMW en heeft daarnaast een liefde voor de Volkswagen Audi Groep, maar iedere klant, met welk merk auto dan ook, is van harte welkom. Het bedrijft streeft ernaar om iedere klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, en kent een laagdrempelige sfeer en een plezierige onderlinge samenwerking.

Vanwege het vertrek van onze huidige medewerker is er een vacature ontstaan voor een receptionist/serviceadviseur. Heb je al ervaring als receptionist(e) en bezit je een goede affiniteit met de autobranche en ben je flexibel inzetbaar? Dan zoeken wij jou!

Wij vragen een klantvriendelijk en klantgericht persoon, kennis van autotechniek, commercieel ingesteld, service- en oplossingsgericht, stressbestendig en goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift.

Functieomschrijving

Autotechniek is een complex vak en mede daarom leg je bij de vragen van de klant in duidelijke bewoordingen uit wat de technische kreten betekenen. Daarnaast sta je garant voor een efficiënte planning en een zorgvuldige uitvoering van alle serviceactiviteiten. Jij helpt, als ons aanspreekpunt, onze klanten probleemloos op weg. Je weet nooit vooraf wat de dag jou gaat brengen, maar dat is voor jou geen enkel probleem. Jij krijgt er juist energie van! Met jouw talent en ervaring vind je het fijn om snel te schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Ook het verkopen van een auto zou jou ook zo maar kunnen gebeuren.

Hoofdtaken in het kort:

Je adviseert de klant over de werkzaamheden die zijn of haar auto nodig heeft. De planning van de onderhoudswerkzaamheden, de voortgang, de reparaties en de uitvoering hiervan, evenals de administratieve voorbereiding en de afhandeling met facturatie behoren ook tot jouw takenpakket.

Internet

Autobedrijf van Veggel heeft een stijgende verkoop van auto's. Het internet heeft hierin een heel groot aandeel. Daarom zit ook het adverteren met onze auto's op het internet via onze website in jouw takenpakket.

Solliciteren

Lijkt deze geweldige uitdaging jou iets toe? Stuur dan binnen 10 dagen na plaatsing van deze advertentie jouw sollicitatiebrief met een uitvoerig CV naar:

Dhr.
Kruizemunt 22
7892-AB Klazienaveen
Tel.:
Solliciteren via E-mail kan ook:Functie:serviceadviseur
Startdatum:12-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Autobedrijf van Veggel via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Serviceadviseur Autobedrijf van Veggel 12-01-2024

Bekijk ook andere vacatures