Vacature Internationaal Projectmedewerker Agrotechniek

Internationaal Projectmedewerker Agrotechniek in Emmen

Functieomschrijving

HuizingHarvest werkt wereldwijd om fabrikanten en grootschalige landbouwbedrijven te ondersteunen. Daar verrichten we technische werkzaamheden. Denk aan testen, demonstreren en het geven van praktische trainingen aan de gebruikers van de landbouwmachines. Met vestigingen in Nederland en Australië zijn we actief in meer dan 70 landen.

"Bij HuizingHarvest werken we met de nieuwste machines. En omdat we groeien hebben we nu een topbaan voor jou."


Wat doe je als internationaal projectmedewerker agrotechniek?

Bij HuizingHarvest werk je op projectbasis voor verschillende opdrachtgevers zoals fabrikanten en grootschalige landbouwbedrijven. Met jouw expertise verricht je daar technische werkzaamheden aan bijvoorbeeld tractoren, combines en hakselaars. Bij fabrikanten gaat het hierbij vaak om het testen of demonstreren; bij grootschalige landbouwbedrijven gaat het meer om optimalisatie. Ook train je de landbouwers en hun medewerkers in het juiste gebruik en onderhoud van de machines.

Omdat we merk-ongebonden zijn kun jij hier breed ontwikkelen. En wil jij je ergens op focussen? Dan kun je je bij ons uiteraard specialiseren, bijvoorbeeld in een bepaalde techniek, in het aansturen van een team of in het testen of demonstreren.

Bij HuizingHarvest werk je een bepaald aantal projecturen op jaarbasis. Dit betekent dat je dit in overleg zou kunnen combineren met een bedrijf thuis en in een wat drukkere periode vrij kunt worden gepland. Het soort projecten waarop je wordt ingezet is altijd in overleg met jou en uiteraard afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Afhankelijk van het project werk je zelfstandig of in teamverband.

Soms ben je een weekend thuis waarna je weer doorreist en soms ook langer. Hierbij is veel bespreekbaar en nemen we jouw wensen mee in de planning. In de wintermaanden is er echter geen veldwerk, dus dan zul je eerder ondersteunen in fabrieken en je daar bezig houden met modificaties en updates. Óf je gaat tijdelijk aan de slag in Australië, waar we ook actief zijn. Aangezien de seizoenen tegenovergesteld lopen, wordt het daar dan net lente.


Vereisten

Wie ben jij?

Ben je enthousiast, spreekt deze functie je aan én herken jij jezelf in de volgende omschrijving?

Jij…

 • Hebt affiniteit met de agrarische sector én met agrotechniek
 • Hebt bij voorkeur een afgeronde Mbo4 of Hbo-opleiding in de agrarische/ technische richting, bijvoorbeeld in de akkerbouw, loonwerk, werktuigbouwkunde of agrotechniek
 • Bent zelfstandig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Bent een sociaal type die gemakkelijk een praatje maakt, óók in het Engels
 • Past je gemakkelijk aan en respecteert andere culturen
 • Kunt je houden aan de protocollen zoals deze in andere landen op de werkvloer gelden
 • Hebt lef, ziet wat er moet gebeuren en denkt in mogelijkheden
 • Houd van avontuur en afwisseling

Pas jij helemaal in het plaatje? Dan leren we je graag kennen!


wat bieden wij jou?

Een baan die nooit saai zal zijn! Bij HuizingHarvest werk je met verschillende merken en landbouwmachines. We geven je dan ook trainingen over de nieuwste technieken en ontwikkelingen, waarbij jij je naar wens kunt specialiseren. Je reist naar de projecten met één van onze servicebussen.

Verder bieden we jou:

 • Een internationale omgeving waarin je de mogelijkheid hebt om jezelf op commercieel vlak te ontwikkelen. HuizingHarvest is volop in ontwikkeling en we stimuleren onze medewerkers om proactief mee te denken en om zichzelf verder te ontwikkelen.
 • Een arbeidsovereenkomst/ jaarcontract voor 40 uren per week
 • Een salaris tussen de € 2.300,- en € 3.400,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek, en afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Regelmatig interne trainingen gericht op de ontwikkelingen in de sector.
 • Daarnaast is er uiteraard ook een scholingsbudget beschikbaar om je persoonlijk verder te ontwikkelen.
 • Een vergoeding van externe kosten die je maakt, met daarnaast een extra netto dagvergoeding wanneer je in het buitenland verblijft.
 • Afhankelijk van je eigen kennis en interesses is het mogelijk om een specialisatie te kiezen en te focussen op een bepaalde klantengroep.
 • Behulpzame collega's met een passie voor de agrarische sector, die graag samenkomen voor gezellige BBQ's, personeelsuitjes én de kerstborrel.
 • En ben je in het buitenland tijdens je vrije uren, dan heb je uiteraard de tijd om bijvoorbeeld in het weekend zelf op avontuur te gaan.

Solliciteren

Functie:internationaal projectmedewerker agrotechniek
Startdatum:12-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2300 – 3400
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met HuizingHarvest via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures klazienaveen
 2. Internationaal Projectmedewerker Agrotechniek HuizingHarvest 12-06-2024

Bekijk ook andere vacatures