Vacature Internationaal Monteur Agrotechniek

Internationaal Monteur Agrotechniek in Emmen

Functieomschrijving

Vind jij het prachtig om te sleutelen aan landbouwvoertuigen?
Wil je werken aan de nieuwste machines van allerlei merken?

Bij HuizingHarvest reis je de wereld rond én eindigt jouw werkdag met schone handen.
Dat klinkt goed toch? Hieronder lees je wat je precies doet in deze baan.


HuizingHarvest werkt wereldwijd om fabrikanten en grootschalige landbouwbedrijven te ondersteunen. We zijn actief in meer dan 70 landen. Onze collega's reizen de wereld rond naar onze klanten om technische werkzaamheden te verrichten aan landbouwvoertuigen.

Zoals het inbedrijfstellen, testen en demonstreren.

Ga jij voor deze avontuurlijke baan?


Wat doe je als internationaal monteur agrotechniek?

Bij HuizingHarvest werk je op projectbasis voor verschillende opdrachtgevers aan de nieuwste machines. Op locatie bij de klant verricht je werkzaamheden aan bijvoorbeeld tractoren, combines en hakselaars. Vaak is dit een fabrikant, maar het kan ook een grootschalig landbouwbedrijf zijn. Met jouw technische kennis los je problemen op en zorg je dat de machines in bedrijf worden gesteld.


Omdat we merk-ongebonden zijn kun jij hier breed ontwikkelen. En wil jij je ergens in specialiseren? Dan kan dat uiteraard, bijvoorbeeld in een bepaalde techniek of in het testen.


Het soort projecten waarop je wordt ingezet is altijd in overleg met jou en uiteraard afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Je maakt onderdeel uit van team Product Support. Afhankelijk van het project werk je zelfstandig of in teamverband.


Bij HuizingHarvest werk je een bepaald aantal projecturen op jaarbasis. Dit betekent dat je dit in overleg zou kunnen combineren met een bedrijf thuis en in een wat drukkere periode vrij kunt worden gepland.


Soms ben je een weekend thuis waarna je weer doorreist en soms ook langer. Hierbij is veel bespreekbaar en nemen we jouw wensen mee in de planning. In de wintermaanden is er geen veldwerk, dus dan ondersteun je in fabrieken en werk je aan modificaties en updates. Óf je gaat tijdelijk aan de slag in Australië, waar we ook actief zijn. Aangezien de seizoenen tegenovergesteld lopen, wordt het daar dan net lente.


Wat bieden wij jou?
Een baan die nooit saai is! Bij HuizingHarvest werk je met verschillende merken en landbouwmachines. Je reist naar de projecten met één van onze servicebussen. Verder bieden we jou:

 • Een internationale baan vol variatie en avontuur.
 • Een salaris tussen de € 2.000,- en € 3.750,- bruto per maand op basis van fulltime en afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Trainingen over de nieuwste ontwikkelingen in de agrotechniek.
 • Daarnaast is een scholingsbudget beschikbaar om je persoonlijk verder te ontwikkelen.
 • Een vergoeding van externe kosten die je maakt, met daarnaast een extra netto dagvergoeding wanneer je in het buitenland verblijft.
 • De kans om door te groeien naar senior monteur.
 • Behulpzame collega's met een passie voor de agrarische sector, die graag samenkomen in Emmen voor gezellige BBQ's, personeelsuitjes én de kerstborrel.
 • En ben je in het buitenland tijdens je vrije uren, dan heb je uiteraard de tijd om bijvoorbeeld in het weekend zelf op avontuur te gaan.

Vereisten

Wie zoeken wij?
Spreken de werkzaamheden jou aan? En herken jij jezelf in het onderstaande? Jij…

 • Hebt een passie voor de agrarische sector én voor agrotechniek;
 • Hebt een afgeronde Mbo4 opleiding in de technische richting, bijvoorbeeld landbouwmechanisatie, werktuigbouwkunde of agrotechniek;
 • Bent zelfstandig en voelt je verantwoordelijk: jij ziet wat er moet gebeuren;
 • Bent een sociaal type: jij maakt vlot een praatje, óók in het Engels;
 • Past je gemakkelijk aan aan andere culturen;
 • Kunt je houden aan de protocollen op de werkvloer, zoals deze in andere landen gelden;
 • Hebt lef, houdt van avontuur en je zoekt nu een afwisselende baan.

Kom gerust eens langs voor een kop koffie bij onze werkplaats in Emmen.

Solliciteren

Functie:internationaal monteur agrotechniek
Startdatum:12-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2000 – 3750
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met HuizingHarvest via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures klazienaveen
 2. Internationaal Monteur Agrotechniek HuizingHarvest 12-06-2024

Bekijk ook andere vacatures