Vacature Medewerker goederen / Bulkware

Medewerker goederen / Bulkware in Emmen

Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij een wereldwijd productiebedrijf in de gezondheidszorg dat gevestigd zit in de omgeving van Emmen. Ze zijn gespecialiseerd in levensreddende geneesmiddelen en technologieën voor infusies en klinische voeding. De producten en diensten worden gebruikt bij de verzorging van ernstig en chronisch zieke patiënten. Bij deze opdrachtgever zien ze de medewerkers als pijlers onder hun succes en is hun personeelsbeleid altijd toekomstgericht. Met opleidingen en trainingen ondersteunen ze je in je nieuwe werkomgeving.   

We nodigen onder andere kandidaten uit de omgeving van Emmen, Klazienaveen, Stadskanaal, Ter Apel en Nieuw - Amsterdam van harte uit om te reageren.    

Functieomschrijving

Als Medewerker Bulkware help je bij het produceren van poeders. Hierbij moet aan de kwaliteit en kwantiteit worden voldaan.

Op de afdeling komen de grondstoffen binnen in poedervorm. Je bekijkt het recept en verzamelt de grondstoffen en je weegt deze af in de gevraagde volumes. Dit alles is gekoppeld aan SAP. Bij het afwegen van de grondstoffen dien je de te gebruiken grondstoffen te scannen. Naast deze werkzaamheden werk je ook met specifieke weegcabines, voor de grotere hoeveelheden, en met de mixing tanks. Daarnaast is het heel erg belangrijk dat je je afdeling goed schoon houdt, hygiëne is hier heel erg belangrijk, en je zorgt ervoor dat alles op de juiste plek staat.   

Als je gaat starten begin je met de basis van de werkzaamheden en dit wordt uitgebreid naarmate je het productieproces onder de knie hebt. Zo begin je met de grondstoffen in de mixing tanks te stoppen. Heb je goed door hoe dat moet, dan ga je een bijvoorbeeld het afwegen van de grondstoffen of het SAP systeem leren kennen. Dus ben jij een echte aanpakker, lees dan gauw onderstaande eisen en het aanbod.     

Functie-eisen

Wat breng je mee?             

Je hebt kennis van mixing- en weegsystemen, Windows programma's en procesbesturingssoftware. Herken jij jezelf hierin? Bekijk dan hieronder de overige voorwaarden:     

- Een afgeronde MBO 2 opleiding richting levensmiddelenspecialist, zuivelspecialist, chemisch of farmaceutisch technicus. 

- Minimaal 1 tot 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.

- Kennis hebben van levensmiddelen hygiëne, GMP, halal, allergenen en de levensmiddelenwetgeving is een pré.

- Je weet van aanpakken en kan goed met computers overweg. 

- Je heb technische kennis en of ervaring. 

- Bereidheid om zowel in de 2, 3 en de 4 ploegen te werken 

- Goede beheersing van de Nederlandse taal

- Heftruck en reachtruck rijbewijs is een pré.        

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?              

- Een salaris tussen de €2782,- en €3199,- bruto per maand. Precieze inschaling is afhankelijk van kennis, kunde en ervaring.        

- Een uitdagende Fulltime functie voor in de 2 ploegen. Er is een kans dat dit op termijn over gaat naar de 3 ploegen.      

- Reiskostenvergoeding          

- Veel ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. trainingen            

- Een Tijdelijk Contract via Olympia, bij goed functioneren kans op een baan voor langere tijd.      

- Je wordt door ons direct aangemeld bij onze pensioenregeling (STIPP-Pensioen).   Functie:medewerker goederenontvangst
Startdatum:01-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3199 – 3199
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via a.riemersma@werk.olympia.nl of Anne-Lou Riemersma. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Medewerker goederen / Bulkware Olympia 01-05-2024

Bekijk ook andere vacatures