Vacature Gevorderd Assistent Accountant

Gevorderd Assistent Accountant in Schoonebeek

GEVORDERD ASSISTENT ACCOUNTANT

Functie omschrijving:

Wij zijn op zoek naar een gevorderd assistent accountant die ons team fulltime komt versterken. Als gevorderd assistent accountant ben je verantwoordelijk voor een actieve dienstverlening aan onze cliënten. Je verzorgt het gehele administratieve traject voor deze ondernemers: van het verwerken van de administratie, het samenstellen van het accountantsrapport tot het verzorgen van de fiscale aangiften. De mate van zelfstandigheid in je werk wordt mede bepaald door je opleiding en ervaring. Je portefeuille bestaat uit MKB ondernemers. Samen met je collega's bouw je mee aan de verdere professionalisering en servicegerichtheid van jezelf en van Schoonebeek Accountants & Adviseurs.

Gevraagd:

Je hebt een relevante opleiding op minimaal MBO 4 niveau en hebt een relevante werkervaring op dit vakgebied. Je beschikt over een analytisch inzicht plus een nauwkeurige en zelfstandige werkhouding. Daarnaast ben je collegiaal, klantgericht en heb je goede communicatieve eigenschappen.

Wij bieden:

Een prettige, informele en uitdagende werkomgeving, alsmede een passend arbeidsvoorwaardenpakket met mogelijkheid van verdere ontwikkeling.

Geïnteresseerd in deze functie?

Stuur dan gerust je cv naar en kom langs voor een kop koffie of thee. Je hoeft alleen je cv te versturen, maar een motivatiebrief is altijd welkom.Functie:gevorderd assistent accountant
Startdatum:01-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Schoonebeek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Gevorderd Assistent Accountant Schoonebeek 01-05-2024

Bekijk ook andere vacatures