Vacature Frontoffice Medewerker

Frontoffice Medewerker in Emmen

Kom jij bij ons werken?

FRONTOFFICE/ RECEPTIE MEDEWERKER (16-38 UUR)

JE BENT KLANTGERICHT EN DENKT IN OPLOSSINGEN

Als Frontoffice/ receptie medewerker ben jij bij binnenkomst en telefonisch het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. Enthousiast verwelkom je de gasten aan de balie en sta je de gasten indien telefonisch, vriendelijk te woord.
Je controleert of de reservering klopt en zorgt voor de betaling. Waar indien nodig is bij een activiteit zoals de Urban Jump (trampoline springen) voorzie je de gast van een bandje.
Je adviseert waar nodig en zorgt voor extra bij-verkopen zoals een lasergame sessie bij een Bowling reservering. Uiteraard vertel je dat je heerlijk kunt eten en drinken bij Urban GRND en dit prima te combineren is met de gekozen activiteit.

Kortom je adviseert onze gasten over de vele mogelijkheden en combinaties van activiteiten en horeca. Je maakt offertes, maakt reserveringen en zorgt dat alle wijzigingen zorgvuldig worden doorgevoerd. Samen met je collega's zorg je voor een onvergetelijk beleving bij onze gasten.

Jij..?

 • Hebt ervaring in een soortgelijke functie,
 • Ontzettend enthousiast en gastgericht,
 • Commercieel,
 • Hebt overzicht en bent stressbestendig,
 • Denkt vooral in oplossingen,
 • Bent sociaal in omgang met je collega's,
 • Woont in of rondom Emmen.

Wat bieden wij..?

 • Een uitdagende functie,
 • Een prima salaris,
 • Ruimte voor persoonlijke inbreng en ontwikkeling,
 • Een gezellig team en unieke werkomgeving,

Over Urban GRND - Good Times, Food & Drinks.
Wij zijn als Urban Jump & Playground gestart met de grootste Trampolinepark in Drenthe. Met enkele arcade games en de indoor speeltuin hadden wij al een kleine stap gezet richting een Family Entertainment Center.

Nu een klein jaar verder hebben wij de grote stap gezet en breiden wij flink uit door de omringende panden erbij te betrekken.
Onder de nieuwe overkoepelende naam Urban GRND - Good Times, Food & Drinks combineren wij een groot scala activiteiten aan. Ons meest recente uitbreidingen; curlingbanen, bijlwerpen, crazy minigolf, lasergame arena en een hele gave rolschaatsbaan met uitstekende horeca en dat alles onder één dak.

Met de uitbreiding naar een groot Multi Activiteiten Centrum is de keuze en beleving voor een onvergetelijke dag voor onze gasten enorm groot. Wij hebben niet één specifieke leeftijdsgroep maar onze doelgroep bestaat onder andere uit; vriendengroepen, families, kinderfeestjes, teams, scholen, vrijgezellenfeesten en bedrijfsfeesten.
Urban GRND - Good Times, Food & Drinks is een wereld met de verschillende activiteiten waar je je direct thuis voelt.

Kom jij ons team versterken? Stuur dan een sollicitatiebrief met CV en foto naar:Functie:medewerker frontoffice
Startdatum:27-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Urban GRND via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures klazienaveen
 2. Frontoffice Medewerker Urban GRND 27-04-2024

Bekijk ook andere vacatures