Vacature Baliemedewerker Belastingdienst

Baliemedewerker Belastingdienst in Emmen

Als baliemedewerker ben jij het gezicht van de Belastingdienst en zorg je ervoor dat burgers met een glimlach geholpen worden. Jouw taak? Burgers helpen met vragen over inkomstenbelasting, invordering of toeslagen.

Dit staat op jouw to-do lijstje:

  • Je ontvangt burgers aan de balie of via videobellen.
  • Je neemt telefoontjes aan en ontvangt post.
  • Je werkt samen met verschillende afdelingen zoals invorderingen en toeslagen. Door je in te leven, actief mee te denken en mensen goed te helpen, maak je echt het verschil.

Ontwikkel jezelf: De eerste 4 maanden krijg jij een training. Hier leer je alles over de Belastingdienst en wat voor vragen je kunt verwachten, zodat je in staat bent om elke vraag correct te beantwoorden.

Je werkt parttime of fulltime 32 tot 36 uur per week. Jouw werktijden zijn tussen 07:30 – 17:00 uur. Je kan starten op 1 augustus of 1 september, tot het einde van het jaar. En als jij goed op je plek zit, dan is er kans op verlenging of kom jij direct in dienst bij de Belastingdienst!Functie:informatiebaliemedewerker, Baliemedewerker Belastingdienst
Startdatum:24-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2506 – 3091
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Driessen via belastingdienst@driessen.nl of 050-2070011. Of bezoek hun website https://www.driessen.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Baliemedewerker Belastingdienst Driessen 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures