Vacature CNC/Operator Kunststof

CNC/Operator Kunststof in Emmen

Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij een leverancier van oppervlaktebehandelingsinstallaties. Het bedrijf is gevestigd in Emmen, met daarnaast een nevenvestiging in Polen. Het bedrijf richt vooral op poeder coaten, maar ook doen ze natlak, KTL- en galvanotechniek. Zei ontwerpen, leveren en installeren zowel componenten als complete coatinglijnen voor hun klanten.

Wij nodigen onder andere kandidaten uit: Emmen, Coevorden, Hoogeveen, Hardenberg, Klazienaveen, Stadskanaal en Ter Apel, uit om te reageren!

Functieomschrijving

Ben jij gemotiveerd, affiniteit met de techniek en bereid om nog te leren? Lees dan snel verder!

Als CNC Frezer/Operator Kunststof ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de Homag CNC-freesmachine, die uitgerust is met 5-assige bewerkingsmogelijkheden. Je zorgt voor het efficënt inladen van materiaal, gereedschappen en programma's, zodat het freesproces soepel verloopt. Het is jouw taak om de gefreesde kunststof producten nauwkeurig te assembleren volgens de specificaties. Het waarborgen van de kwaliteit is een essentieel onderdeel van deze functie. Ook ben je verantwoordelijk voor het controleren en meten van de producten om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de vereiste maatvoering en kwaliteitsnormen. Daarnaast ben je proactief in het signaleren van afwijkingen en eventuele problemen tijdig te rapporteren aan de juiste afdeling. Naast het bedienen en controleren van de machine, is het ook belangrijk om de machines goed te onderhouden/reinigen, zodat de machines in optimale conditie blijven. 

Functie-eisen

Je kan precies te werk gaan en bent een echte teamplayer.

Verder beschik jij over:

  • Ervaring als CNC Operator is een pluspunt, maar niet vereist
  • Je beschikt over technisch inzicht en bent bereid om te leren
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
Arbeidsvoorwaarden
  • Bij aanvang een salaris vanaf €2350 bruto per maand. Het precieze salaris is afhankelijk van kennis en ervaring én zal in overleg tot stand komen
  • Een uitdagende fulltime functie
  • Eerst een tijdelijk dienstverband via Olympia. Bij wederzijdse tevredenheid kans op een baan voor langere tijd en/of overname door de opdrachtgever
  • Bij aanvang word je gelijk aangemeld bij onze pensioensregeling (STIPP-Pensioen)


Functie:productiemedewerker logistiek
Startdatum:03-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2350 – 2350
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via m.alberts@werk.olympia.nl of Marton Alberts. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures klazienaveen
  2. CNC/Operator Kunststof Olympia 03-06-2024

Bekijk ook andere vacatures