Vacature Productiemedewerker

Productiemedewerker in Emmen

Wil jij deel uitmaken van een team met een succesvol productieproces? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij jouw inzet cruciaal is voor het soepel laten verlopen van de productielijn? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou! Als productiemedewerker werk je in de drie ploegen, je doet verschillende dingen, zoals het verwisselen van spoelen, het controleren van machines en het uitvoeren van kwaliteitscontroles. Hoewel deze taken hoofdzakelijk praktisch van aard zijn, is het begrip van het productieproces van groot belang.

Wij bieden:

Wanneer jij hier gaat beginnen, kan je het volgende vanuit ons verwachten: - Ontvang jij een salaris van minimaal €2720 bruto per maand;

- Jij komt te werken in een gezellig team;

- Maak jij jezelf onmisbaar? Dan maak je kans op een contract bij het bedrijf zelf.

Wij vragen:

- Je moet in staat zijn om fysiek werk te verrichten;

- Je bent bereid om in de 3-ploegen te werken;

- Ervaring in een productie omgeving is een pré.

Waar ga je werken:

In Emmen kun je werken aan coole nieuwe dingen die je kunt maken met een speciale machine. Het bedrijf waar je zou kunnen werken is echt goed in het maken van nieuwe spullen die niemand anders heeft gemaakt. Ze geven ook om hun werknemers en willen dat je groeit en beter wordt in wat je doet.Functie:productiemedewerker
Startdatum:03-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:33 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Timing via MKBEmmen@timing.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.timing.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Productiemedewerker Timing 03-05-2024

Bekijk ook andere vacatures