Vacature Assistent Accountant Samenstel- of Controlepraktijk

Assistent Accountant Samenstel- of Controlepraktijk in Emmen

Heb jij onlangs je HBO Accountancy, Bedrijfseconomie of Master Accountancy & Controlling afgerond? Of zit je in de afrondende fase hiervan? Regelmatig krijgen wij van accountants- en administratiekantoren, groot of klein, aanvragen binnen voor onlangs afgestudeerde kandidaten. Dit zijn zowel functies in de samenstel- als in de controlepraktijk. 

Als assistent accountant in de samenstelpraktijk houd je je bezig met de financiële administratie van MKB-klanten. Je gaat (complexe) jaarrekeningen samenstellen en verschillende belastingaangiftes voorbereiden. Wanneer je dit goed oppakt zal je al snel meer verantwoordelijkheden krijgen. Doorgroeien naar een adviseursrol hoort hierbij tot de mogelijkheden. Wat belangrijk is, is dat je ambitieus en leergierig bent. Het volgen van een opleiding tot AA Accountant behoort tot de mogelijkheden.

In de controlepraktijk werk jij in teamverband aan diverse opdrachten, zoals het controleren van (complexe) jaarrekeningen en het toetsen van verschillende onderdelen van de administratieve organisatie. Dit kan in de profit en non-profit sector, afhankelijk van jouw voorkeuren hierin. Jij zult hierin opgeleid worden tot uiteindelijk Registeraccountant.Functie:Assistent Accountant Samenstel- of Controlepraktijk
Startdatum:03-01-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Headhuntersteam via a.klasens@headhuntersteam.nl of 050-526 88 84. Of bezoek hun website https://www.headhuntersteam.nl/vacatures/assistent-accountant-samenstel-of-controlepraktijk-2.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Assistent Accountant Samenstel- of Controlepraktijk Headhuntersteam 03-01-2024

Bekijk ook andere vacatures