Vacature Senior-Assistent Accountant/Relatiebeheerder

Senior-Assistent Accountant/Relatiebeheerder in Emmen

Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij een accountants bedrijf in Emmen/ Ter Apel die ondernemers ondersteunt met zowel dienstverlening als advisering. Ze hebben een oog voor ondernemerschap, nieuwe initiatieven en uitdagingen. Je komt te werken in een platte organisatie met een plezierige werkomgeving.

We nodigen onder andere kandidaten uit de omgeving van Emmen, Klazienaveen, Stadskanaal, Ter Apel en Nieuw - Amsterdam van harte uit om te reageren.    

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren Assistent Accountant/Relatiebeheerder en zoek je een leuke nieuwe uitdaging? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Als Assistent Accountant ga jij je bezig houden met het voorbereiden van fiscale aangiften en het samenstellen van jaarrekeningen. Je kan zorgvuldig werken zodat alles soepel verloopt en de rapportages op tijd verwerkt worden. Je bent veel aan het overleggen met collega's en geeft advies aan de klant. Er wordt dus van je verwacht dat je zelfstandig de werkzaamheden kan uitvoeren en je collega's kan helpen/adviseren. 

Functie-eisen

Je bent servicegericht, nauwkeurig en communicatief sterk. Ook kan jij goed in een team werken en weet zelfstandig je werk uit te voeren.

Verder beschik jij over:

  • Meerdere jaren ervaring als Senior Assistent Accountant/Relatiebeheerder
  • HBO diploma richting accountancy/bedrijfseconomie/bedrijfdeconomie en/of afgeronde opleiding AA-accountant (theoretisch deel)
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift.
Arbeidsvoorwaarden

- Bij aanvang een salaris tussen €3700 en €4500 euro bruto per maand. Precieze inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring

  • Een uitdagende functie van 32 tot 40 uur per week
  • Direct op contract bij de opdrachtgever


Functie:assistent-accountant
Startdatum:29-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4500 – 4500
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via lynn.kramer@werk.olympia.nl of Lynn Kramer. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Senior-Assistent Accountant/Relatiebeheerder Olympia 29-01-2024

Bekijk ook andere vacatures