Vacature Allround Monteur

Allround Monteur in Emmen

Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij een loon- en verhuurbedrijf in Emmen. Dit bedrijf brengt de recycling-gedachte ‘zuinig omgaan met grondstoffen en energie’ al jaren in praktijk. De kracht van de organisatie is het probleemoplossend vermogen in het veranderen van afval tot grondstof of product. Het bedrijf onderscheidt zich van anderen door zijn flexibiliteit en de grote diversiteit aan machines, maar vooral ook door het continue door-ontwikkelen van het machinepark.

Wij nodigen kandidaten uit de buurt van onder meer Emmen, Stadskanaal, Coevorden en Klazienaveen van harte uit om te solliciteren.

Functieomschrijving

Heb jij affiniteit met landbouwmachines en zoek je een nieuwe toffe uitdaging? Dan is dit je kans!

Voor onze opdrachtgever in Emmen zijn wij op zoek naar een Allround Monteur. 

In deze baan ga je je kortgezegd bezig houden met het uitvoeren van onderhoud op mechanisch en elektrotechnisch gebied aan gemechaniseerde werktuigen, hulpapparatuur en werkplaatsapparatuur. Dit kan ook op locatie bij een van de opdrachtgevers zijn. Het onderhoud voer je uit volgens de geldende aanwijzingen en instructies.

De werkzaamheden die onder jouw takenpakket vallen:

• uitvoeren van periodieke inspecties, beoordelen van de technische conditie en verrichten van het uit inspecties voortvloeiende onderhoud;

• verhelpen van storingen aan werktuigen;

• testen van gereviseerde/gerepareerde machines/apparatuur;

• doen van voorstellen voor aanpassingen/verbeteringen aan werktuigen en hulpapparatuur.

Verrichten van diverse overige werkzaamheden, zoals het:

• bijhouden van de voorraad technische onderdelen; aangeven en (na overleg) bestellen van aanvullende (standaard) onderdelen, materialen en dergelijke;

• registreren van uitgevoerde werkzaamheden, onderhoudsgegevens, technische bijzonderheden.

Functie-eisen

Jij bent een gemotiveerde kandidaat met een flexibele werkhouding. Je bent in staat om nauwkeurig te werken en het is geen probleem voor jou om zelfstandig het onderhoud uit te voeren.

Ook voldoe jij aan het volgende:

-MBO Werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde opleiding in technische richting

-Ervaring met technische werkzaamheden

-Een geldig BE-rijbewijs

-Goede beheersing van de Nederlandse taal

Daarnaast ben je in het bezit van een Vca-certificaat, of ben je bereid deze binnen 3 maanden (op onze kosten) te behalen.

Arbeidsvoorwaarden

Het gaat om een fulltime baan van 40 uur per week. Je werktijden worden tussen 06.00 en 18.00 ingepland. Ook word je gevraagd mee te draaien in de storingsdienst.

Afhankelijk van je ervaring en kwaliteiten verdien je een salaris tussen de 2600 en 3000 euro bruto per maand. 

Je start met een contract via Olympia, maar de intentie is dat je uiteindelijk een rechtstreeks contract bij de opdrachtgever verdient.Functie:assistent monteur installatietechniek
Startdatum:03-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 3000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via r.lange@werk.olympia.nl of Rick Lange. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Allround Monteur Olympia 03-06-2024

Bekijk ook andere vacatures