Vacature Loodgieter woningstichting (Regio Emmen)

Loodgieter woningstichting (Regio Emmen) in Emmen

Loodgieter woningstichting (Regio Emmen)

Werken bij de woningstichting is altijd speciaal! Voor meerdere woningbouwverenigingen in de regio Emmen onderhoud je de woningen van de huurders. Samen met je collega’s vind je het geweldig om grote en kleine klussen op te pakken. Woningen verduurzamen en moderner maken, mooi man!

Over de functie

Als loodgieter bij de woningstichting heb je verschillende taken. Het ene moment werk je in een wijk waar badkamers, toiletten en keukens aangesloten moeten worden. Het andere moment kan je opgeroepen worden voor een kleinere klus zoals een lekkage in de buurt. Je komt steeds weer nieuwe uitdagingen tegen en dat maakt het werk voor een woningstichting juist zo mooi!

Je overlegt met de huurder de planning en pakt het werk op dat nodig is.

 • Je lost kleine lekkages of verstoppingen op. Je vervangt een lekkende kraan of detecteert een lekkage.
 • Je verzorgt het leidingwerk voor badkamers, toiletten en keukens.
 • Je lost eenvoudige storingen op aan cv-installaties of installeert een warmtepompen.

Je voert het werk uit dat je leuk vindt. Het is maar net waar jij gelukkig van wordt. Wil je iets nieuws leren? Geen probleem, dat regelen we voor je. Het werk is allemaal in de regio Hoogeveen, Assen, Emmen. Mooi in de buurt, mooi op tijd thuis.

Jouw werkgever

Je werkt bij een stabiel installatiebedrijf die installatiewerkzaamheden uitvoert voor o.a. woningstichtingen in de regio. Als je normaal doet, doe je al gek genoeg! Een instelling dat past bij jouw nieuwe werkgever. Ze hebben een goede naam in de regio. Je werkt in een hecht team. Tel de afwisseling daarbij op en het plaatje is compleet!

Wij bieden

 • We baseren jouw salaris op ervaring. Als loodgieter ligt jouw salaris tussen de €2750,00 bruto per maand en kan oplopen tot €3.750,00 bruto per maand.
 • Je wordt ingeschaald volgens de cao Klein Metaal. Je krijgt 13 adv-dagen, pensioen vanaf je eerste werkdag, 25 vakantiedagen en alle overige voorwaarden uit de cao.
 • Je krijgt een van de wereldberoemde bussen, goed (elektronisch) gereedschap en alle overige zaken die je nodig hebt.
 • Een mooie volgende stap in jouw carrière bij een stabiel bedrijf in de regio.
 • Je werkt in de omgeving van de provincie Drenthe. Meer dan een uurtje ga je niet reizen.

Wij vragen

 • Je brengt een bak positieve energie met je mee.
 • Wij vinden ervaring veel belangrijker dan een papiertje.
 • Je hebt ervaring als loodgieter, installatiemonteur, servicemonteur, klusjesman, cv-monteur, koelmonteur, elektromonteur of je hebt een ander installatietechnische achtergrond.
 • Je weet hoe om te gaan met verschillende “typen” mensen, je komt tenslotte bij een hoop mensen over de vloer.

Interesse in deze baan?

Ben je nieuwsgierig geworden? Spreekt regionaal werk, een leuk team en afwisseling in je werk jou aan? Laat je gegevens achter en Chiel beantwoordt al je vragen.

Solliciteren

Reageren is eenvoudig. Wil je eerst meer weten? Bel of app dan met Chiel Huisjes van Werfum bouw & techniek op 0651772648 of 0887775500.Functie:installaiemonteur, installateur, monteur W, servicemonteur, cv-monteur, koelmonteur, elektromonteur
Startdatum:11-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:2750 – 3750
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Werfum via chiel.huisjes@werfum.nl of 651772648. Of bezoek hun website https://werfum.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures klazienaveen
 2. Loodgieter woningstichting (Regio Emmen) Werfum 11-04-2024

Bekijk ook andere vacatures