Vacature Vrachtwagenchauffeur

Vrachtwagenchauffeur in Emmen

Veel vrijheid, een netjes onderhouden wagen en fysiek bezig zijn? Toeslag van minstens 50% op zaterdag, en de leukste collega's? Afwisseling in het werken overdag en de nacht? Het is allemaal binnen handbereik, wanneer jij komt werken als vrachtwagenchauffeur bij Bidfood in Emmen!

Wat bieden wij jou
 • Salaris tussen de € 2100 en € 2700 per maand
 • Contractvorm en welk aantal uren bespreekbaar
 • Pensioenopbouw, reiskostenvergoeding of leaseauto
 • Gezellige collega's en goede, open werksfeer
 • Locatie is goed bereikbaar
 • Zaterdagtoeslag van minimaal 50%
Wie ben jij
 • Jij bent in bezit van rijbewijs C, aangevuld met een bestuurderskaart en code 95;
 • Jij beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift; je bent dagelijks veel in contact met klanten;
 • Jij bent in staat om fysiek zwaar werk te verrichten; de Hulk is er niks bij!
 • Jij bent in staat een VOG aan te vragen.
Wat ga je doen

Jij gaat als vrachtwagenchauffeur aan de slag bij Bidfood in Emmen. Jouw werkdagen liggen tussen maandag en zaterdag en om de week op zondagnacht. Hierin heb je stabiele werktijden. De dag start tussen 05.00 en 07.00, en de diensten duren zo'n 8 tot 10 uur. Heel lekker, want zo heb jij ook nog wat aan je avond! Met de balans tussen werk en privé is dus niks mis. We zoeken bakwagenchauffeurs die minimaal 2 zaterdagen per maand lekker kunnen knallen, maar ben jij er 4 beschikbaar? Helemaal geweldig! De horeca staat nooit stil, vooral niet in de zomer! En alle spullen die daarvoor nodig zijn? Die bezorg jij met een glimlach. Je levert kwaliteit, en bouwt echt een relatie met je klanten op. En de sportschool? Kun je lekker overslaan! Bidfood verleent graag goede service en bezorgt dus tot in de keuken of het magazijn. Lekker afwisselend werk, bij een leuk bedrijf die graag een duurzame samenwerking aan gaat met jou.

Om de week ga jij op zondagnacht een pendelrit rijden. Je start dan in Emmen met een lege vrachtwagen en rijdt naar Meppel om te laden. Dit los je weer in Emmen, en zo ga je de nacht door. Je begint dan om 19.30 uur, en werkt tot 4.30. De toeslagen zijn ook hierin weer top, dus dat is zeker een lekker extraatje bovenop je salaris!

Waar ga je werken

Bidfood is een landelijke food leverancier die de focus op horeca heeft liggen. Maar ook zorginstellingen en bedrijfskantines behoren tot de klantenkring. Je komt hier terecht in een team wat van een geintje houdt en waar ze je graag de vrijheid en het vertrouwen geven.

Jij start natuurlijk als vrachtwagenchauffeur via Tempo Team Transport. Dat betekent voor jou dat je een detacheringscontract met vaste uren krijgt, vanaf dag 1. Elke week een salaris dat klopt. Ook wordt er samen met jou gekeken wat jouw wensen en ambities zijn, en waar jij nou echt blij van wordt. En dan krijg je natuurlijk ook jaarlijks nascholing voor je Code 95, en zijn er nog tal van andere opties bespreekbaar qua opleidingen. Jij komt in het team bij mij, Natasja. Ik begeleid jou, sta voor je klaar wanneer nodig en ben altijd in voor een kop koffie of een kletspraatje!

Sollicitatie

Wil jij graag lekker gas geven? Solliciteer dan met meteen, en vergeet niet je CV en motivatie toe te voegen! Heb je nog vragen? Mail, bel of app me dan even!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Vrachtwagenchauffeur
Startdatum:31-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via natasja.poortman@tempo-team.nl of 06-82490084. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Klazienaveen
 2. Vrachtwagenchauffeur Tempo-Team 31-10-2023

Bekijk ook andere vacatures