Vacature Uroloog

Uroloog in Emmen

ANBI

 • Stichting Vrienden van Bethesda
Duurzaamheid bij Treant Verwijzers
 • Transmuraal Coördinatiecentrum Treant
  • Over het TCCT
  • Medische adviesraad (MAR)
   • Paula Engberts

  • Praktische informatie
  • Veilige zorg
  • Kopie medisch dossier
  • Kosten en verzekering

Hartinterventielaborant (gediplomeerd of leerling)

Wil jij tot grote hoogte stijgen binnen het vak van Hartinterventielaborant dan ben je van harte welkom binnen ons Hartinterventiecentrum! Wij zijn 'hart' op zoek naar jou!

Plaats Emmen

Arbeidscontract 32 - 36 uren per week

Sluitingsdatum 18 juni 2024

Wil jij tot grote hoogte stijgen binnen het vak van Hartinterventielaborant dan ben je van harte welkom binnen ons Hartinterventiecentrum!

De functie

Hartkatheterisaties, dotterbehandelingen, cardio-implantaties, spoedinterventies; binnen het hartinterventiecentrum van Treant, locatie Emmen, krijg je er allemaal mee te maken. Je werkt in het hart van de zorg in een hartinterventiecentrum dat tot de grootste in Noord-Nederland behoort. Als hartinterventielaborant bieden we jou naast een bijzonder uitdagende en fijne werkplek, een vast contract en parttime of fulltime mogelijkheden. Als hartinterventielaborant assisteer je onze cardiologen tijdens een grote diversiteit aan onderzoeken en behandelingen. Je draagt bij aan de uitbreiding van onze afdeling en begeleidt hartinterventielaboranten in opleiding. Je begeleidt de patiënten, stelt ze gerust en bewaakt hun vitale functies tijdens de procedures. Tijdens de behandeling werk je als omloop, regie of assisteer je aan tafel. Daarbij ben je steeds waakzaam en alert, want we hoeven jou niet te vertellen dat een ogenschijnlijk eenvoudige situatie in een fractie van een seconde kan veranderen in een spoedsetting. Ook spoedinterventies komen regelmatig voor. Dit maakt je werk boeiend én uitdagend en zorgt ervoor dat je jouw mooie vak in de volle breedte kan uitoefenen.

Het team

Het Hartinterventiecentrum van Treant, locatie Scheper in Emmen, is een hoogstaand hartbehandelcentrum met expertise op het gebied van hartkatheterisaties, dotterbehandelingen en pacemaker- en ICD implantaties. Het centrum beschikt over een eigen, patiëntvriendelijke dag opname afdeling waar onze electieve patiënten worden opgenomen. Wij zijn het interventiecentrum met een breed spectrum aan cardio-ingrepen die op de interventiekamers plaatsvinden. Als hartinterventielaborant sta je met je neus bovenop de nieuwste technologische ontwikkelingen en werk je met zeer gedreven en enthousiaste interventie- en device-cardiologen. Daarnaast werk je in een warme en betrokken sfeer, samen met zo'n 18 collega hartinterventielaboranten, verpleegkundigen en AIOS. Samen verlenen wij onze hartpatiënten de allerbeste zorg wat we doen in een goede sfeer! Professionaliteit en collegialiteit kenmerkt ons en ook houden wij van een grapje op z'n tijd tijdens onze toch vaak serieuze werkzaamheden!

Jij bent de ideale kandidaat

Je bent een zorgverlener met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en empathisch vermogen. Je bent opgewassen tegen acute, soms stressvolle situaties die zich plotseling kunnen voordoen. Hoe hectisch de situatie ook is, jij bewaart de rust en het overzicht. Doortastend als je bent, reageer je snel en adequaat zonder de details uit het oog te verliezen. Daarbij communiceer je op een duidelijke en open manier en ben je gericht op goede samenwerking. Je hebt feeling voor techniek vanwege het werken met geavanceerde apparatuur.
Om als hartinterventielaborant aan de slag te kunnen, beschik je over een diploma als hartfunctielaborant met uitstroom richting HC of je beschikt over de certificaten Basis Acute Zorg en Medewerker Interventiecardiologie. Mocht je nog geen diploma hebben en je zou in opleiding willen gaan, dan gaat onze voorkeur uit naar een verpleegkundige met cardiologie ervaring. Jouw enthousiaste persoonlijkheid, gevoel voor humor én tact komen je in deze uitdagende functie ook goed van pas en je herkent je in onze kernwaarden: Toegewijd, Innovatief en Samen.

Benieuwd wat er zich achter de deuren van ons centrum allemaal afspeelt? Op afspraak kun je altijd een dagdeel meelopen op onze mooie afdeling.

Ons aanbod

 • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd (intentie tot vast, ook voor leerlingen na diplomering)
 • Een salaris passend bij jouw kennis en werkervaring (conform ziekenhuis CAO)
 • Compensatieregeling bereikbaarheidsdienst en uitslaapregeling
 • Vakantietoeslag (8,33%)
 • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)
 • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
 • Een uitdagende functie in een professioneel team
 • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
 • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze 10 redenen om bij ons te werken!

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 17 juni 2024 . Ben je nu al werkzaam bij Treant dan solliciteer je via InSite . Ben je niet werkzaam bij Treant dan solliciteer je via de knop "Solliciteren".

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Bert Hamberg, Teamleider Hartinterventiecentrum of Yvonne Grooten, Hartinterventielaborant/Praktijkopleider, beiden te bereiken via telefoonnummer . Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de recruiters Floor, Corin of , bereikbaar via telefoonnummer .

De sollicitatiegesprekken worden in overleg met jou gepland!

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of een van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Heb je vragen over de functie?

Bert Hamberg, Teamleider Hartinterventiecentrum of Yvonne Grooten, Hartinterventielaborant/Praktijkopleider, beiden te bereiken via telefoonnummer .

Bert Hamberg/Yvonne Grooten

Functie Teamleider Hartinterventiecentrum/Hartinterventielaborant & praktijkopleider

Neem dan contact op met één van onze recruiters.

Team Recruitment

Functie Floor, , Corin

Telefoonnummer

E-mailadresFunctie:uroloog
Startdatum:05-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Treant Zorggroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures klazienaveen
 2. Uroloog Treant Zorggroep 05-06-2024

Bekijk ook andere vacatures