Vacature Technische Specificaties

Technische Specificaties in Klazienaveen

De belichaming van uniek koffiegenot

De GIGA 10 - een superbe volautomaat voor koffiespecialiteiten die voorbij alle bestaande grenzen van prestatie en genot gaat en nieuwe normen stelt!

Met twee bonenreservoirs met elk een eigen molen, revolutionair Cold Extraction Process, innovatief panoramisch scherm voor optimaal overzicht en nieuw, intuïtief bedieningsconcept biedt de GIGA 10 een keuze aan specialiteiten die nog nooit zo groot was. Daarbij vertoont hij zich in een markant design dat alle power van deze unieke koffie-volautomaat krachtig onderstreept. De GIGA 10 maakt van koffiegenot een uniek barista-moment en verandert uw keuken bij aanraking in een trendy bar.


  • Met in totaal 35 koffiespecialiteiten biedt de GIGA 10 de meest gevarieerde keuze van alle JURA volautomaten. Maar dat niet alleen: pas uw GIGA 10 geheel naar uw voorkeuren aan. De innovatieve bediening van de volautomaat voor koffiespecialiteiten biedt oneindig veel mogelijkheden voor individuele instelling! Drink uw flat white bijvoorbeeld met een Extra Shot sterke koffie. De rijkdom aan koffiegenot wordt verdubbeld door het revolutionaire Cold Extraction Process, waarbij alle specialiteiten ook koud worden bereid. Ten slotte wordt het dankzij de nieuwe koudwater bypass ook mogelijk extra lange barista specialiteiten te creëren. Zorg voor barista belevenissen zoals in een trendy bar - heel eenvoudig thuis!

Technische specificaties

In hoogte/breedte verstelbare combi-uitloop 70 - 153 mm / 24 - 50 mm

Spanning / vermogen 230 V ~ / 2300 W

Energie-efficiëntieklasse / energieverbruik B / 66.5 kWh/annum

Gewicht 16.7 kgFunctie:technisch specificaties
Startdatum:31-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2726 – 2726
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ticino via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Technische Specificaties Ticino 31-12-2023

Bekijk ook andere vacatures