Vacature Strategisch Adviseurs/Projectleiders Team Strategische Implementatie

Strategisch Adviseurs/Projectleiders Team Strategische Implementatie in Emmen

ANBI

 • Stichting Vrienden van Bethesda
Duurzaamheid bij Treant Verwijzers
 • Transmuraal Coördinatiecentrum Treant
  • Over het TCCT
  • Medische adviesraad (MAR)
   • Paula Engberts

Logo Treant

  • Praktische informatie
  • Veilige zorg
  • Kopie medisch dossier
  • Kosten en verzekering

 • Huidige: Strategisch adviseurs/projectleiders team Strategische Implementatie

Strategisch adviseurs/projectleiders team Strategische Implementatie

Plaats Emmen

Salarisindicatie € 5746 (bruto, per maand)

Arbeidscontract 28 - 36 uren per week

Opleidingsniveau wo

Sluitingsdatum 3 juni 2024

Wegens succes uitbreiding van het team! Treant zoekt strategisch adviseurs/projectleiders!

De functie

Als strategisch adviseur/projectleider breng jij slagkracht in de implementatie van onze strategie: Samen voor een vitaal en betekenisvol leven. Samen realiseren wij onze plannen!
Jouw kans om organisatie brede en grootschalige projecten vorm te geven én te leiden. Je vervult de rol van projectleider van strategische projecten met bijbehorende taken en verantwoordelijkheden: van het idee tot oplevering van het project. Daarbij kun je denken aan het opstellen van een projectvoorstel en/of businesscase, de organisatie van het project, voortgangsbewaking, tijdig communiceren of interventies inzetten en stakeholder management. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor projectteams en de overige betrokkenen, waardoor het gehele team excelleert. Uiteindelijk realiseer je samen met je projectteam gedegen projectresultaten.
Maar je bent meer dan projectleider, ook begeleid en coach je collega's van Treant die projecten leiden en/of geef je workshops op het gebied van projectmanagement. Samen brengen we het projectmatig werken op een hoger niveau. En als strategisch adviseur adviseer je het management en de raad van bestuur over de meest uiteenlopende projecten en over de impact van externe ontwikkelingen (zoals IZA) op onze strategie. Dit vertaal je naar adviezen en beleid.
Met jouw expertise behalen we onze strategische doelen!

Het team

Het strategisch team implementatie, direct onder de raad van bestuur, is een nieuw team dat bestaat uit een aantal strategisch adviseurs/projectleiders. Als lid van dit team rapporteer je hiërarchisch aan de bestuurssecretaris en ontvang je functioneel leiding van de strategisch adviseur/programmamanager.
In jouw rol als projectleider geef je operationeel sturing aan de projectactiviteiten, voor één of meerdere projectteams, projectleiders en indirecte projectleden. Hierbij ben je de schakel tussen strategisch advies en praktische implementatie.

Jij bent de ideale kandidaat

Toegewijd, Innovatief en Samen: 'T IS Treant. Dat zijn onze kernwaarden en zo kijken we ook naar ons vak. Als professioneel projectleider ben je resultaatgericht en flexibel en werk je methodisch. Je weet de balans te vinden tussen vasthoudend zijn of bijsturen waar dat nodig is voor het leiden van grootschalige projecten. Je beweegt je soepel op alle niveaus in de organisatie, creëert samenwerkingen, behoudt het overzicht en gaat integer om met vertrouwelijke organisatiegegevens.
Inmiddels bestaat het team, alleen is het nog niet helemaal een gespreid bedje. Je ziet het als uitdaging om samen aan dit team te bouwen en onze plek te vinden in de organisatie.
Je beschikt over academisch werk- en denkniveau met een afgeronde WO-opleiding in bijvoorbeeld bedrijfskunde, organisatiewetenschappen of gezondheidswetenschappen. Ervaring in het leiden van projecten, Lean-methodieken (minimaal green belt) en de rol van adviseur zijn essentieel. Je beschikt over een goed analytisch vermogen, hebt inzicht in verandermanagement en organisatieprocessen. En uiteraard beschik je over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden, dit heb je nodig voor productieve samenwerking en het opstellen van bijvoorbeeld beleidsnotities en projectvoorstellen.

Ons aanbod

 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • Een salaris van minimaal € 3.923,- en maximaal € 5.746,- bruto fulltime per maand (CAO ziekenhuizen FWG 60)
 • Vakantietoeslag (8,33%)
 • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)
 • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
 • Een uitdagende functie in een professioneel team
 • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
 • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze 10 redenen om bij ons te werken!

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 2 juni 2024 . Ben je nu al werkzaam bij Treant dan solliciteer je via InSite . Ben je niet werkzaam bij Treant dan solliciteer je via de knop "Solliciteren".
Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met , , bereikbaar via telefoonnummer . Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de recruiters Floor, Corin of Monique, bereikbaar via telefoonnummer .Functie:adviseur projectleider team implementatie
Startdatum:29-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:5746 – 5746
Uren per week:28 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Treant Zorggroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures klazienaveen
 2. Strategisch Adviseurs/Projectleiders Team Strategische Implementatie Treant Zorggroep 29-05-2024

Bekijk ook andere vacatures