Vacature Stage Verpleegkunde

Stage Verpleegkunde in Emmen

Logo Accare

  • Huidige: Stage verpleegkunde (hbo)

Stage verpleegkunde (hbo)

  • Geplaatst op 29-04-2024
  • Solliciteren voor 27 mei 2024

De polikliniek in Emmen biedt per september een stageplek aan voor een 3e of 4e jaarsstudent hbo-verpleegkunde. We bieden je de kans om te leren en ervaring op te doen. Tegelijk leren we ook graag van jou. Wees welkom bij Accare!

Wie zijn wij?

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz met 25 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. We vinden dat ieder kind het recht heeft om mee te doen. Elk kind en elk gezin kan bij ons terecht, ook met complexe zorgvragen. Complexe problemen los je nooit alleen op, daarom werken we samen met anderen. We vinden ook dat ieder kind recht heeft op de best bewezen zorg. We ontwikkelen voortdurend door praktijk aan wetenschap te koppelen, en te investeren in onderzoek, innovatie en opleiding.

Samen Sturen is onze organisatiefilosofie; we organiseren en veranderen vanuit gedeelde verantwoordelijkheid, met zelforganisatie als basis. Dit doen we binnen alle onderdelen van Accare. Met Samen Sturen nodigen we teams uit om, binnen de kaders, zoveel mogelijk ruimte te nemen om te beslissen over hoe zij hun werk organiseren. Wij zijn ervan overtuigd dat Samen Sturen zorgt voor meer werkplezier, goede onderlinge communicatie en meer effectiviteit. Met nog sterkere teams maken wij écht verschil. Voor onszelf en voor onze cliënten.

Over de stageplek

Op de polikliniek in Emmen wordt zorg geleverd aan kinderen en jongeren met psychiatrische problemen, met name gericht op ASS, ADHD, angst- en stemmingsstoornissen. Verpleegkundigen bij Accare begeleiden en behandelen jongeren met psychiatrische problematiek. De werkzaamheden die hierbij horen zijn:

  • Meedenken in de verschillende fases van een behandelproces (intake, diagnostiek, deelonderzoeken, evaluaties, afsluitgesprek).
  • Overleggen met het multidisciplinair team en/of externen.
  • Het vormgeven van psycho-educatie, ouderbehandeling en medicatiecontroles (onder supervisie).

Als stagiair kijk je mee met deze werkzaamheden en loop je mee met verschillende disciplines. Je gaat aan de slag in een hecht team. De poli is gevestigd op loopafstand van het station en het gezellige centrum van Emmen.

Wat breng jij mee?

Wie ben jij en wat is jouw motivatie? We zijn nieuwsgierig naar je en willen natuurlijk ook van jou leren. Ben jij flexibel inzetbaar, zelfstandig en klinkt deze stageplek als een mooie stap voor je? Vanwege de complexe problematiek zijn wij bij voorkeur op zoek naar stagiair met enige levenservaring.

We vertellen je er graag meer over. Je kunt mailen naar , stagecoördinator, via .

Wat bieden wij jou?

Stagiaires ontvangen bij ons een bruto stagevergoeding van € 390,- per maand bij een werkweek van 36 uur. In dit bedrag is de vergoeding voor onkosten inbegrepen, waaronder de vergoeding voor reiskosten voor woon-werkverkeer. Stagiairs die geen ov-jaarkaart hebben, komen in aanmerking voor een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer conform cao GGZ. Tijdens je stageperiode krijg je een laptop van Accare. Accare werkt met een eigen stageovereenkomst, deze staat naast een eventuele stageovereenkomst vanuit je opleiding.

Reageren kan via de website van Accare tot en met 26 mei via de button 'solliciteren'.

Functie:stage verpleegkunde
Startdatum:30-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Accare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Stage Verpleegkunde Accare 30-04-2024

Bekijk ook andere vacatures