STAATSCOURANTOntwerp-Omgevingsvergunning (Klazienaveen, Van Echtenskanaal NZ 139)

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

Van 11 december 2019 tot en met 21 januari 2020 kunt u de ontwerp-omgevingsvergunning Klazienaveen, Van Echtenskanaal NZ 139 (identificatienummer ‘NL.IMRO.0114.Zaak2019151905) met bijbehorende stukken bekijken bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Emmen. U kunt de ontwerp-omgevingsvergunning ook digitaal bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl . Dit plan zorgt ervoor dat op het adres Van Echtenskanaal NZ 139 te Klazienaveen de huidige winkelruimte met bovenwoning wordt vervangen door een woongebouw met daarin ruimte voor 7 appartementen en circa 90 m2 aan winkelfunctie op de begane grond.ZienswijzeVan 11 december 2019 tot en met 21 januari 2020 kunt u schriftelijk of digitaal een zienswijze(n) opsturen naar burgemeester en wethouders. Wilt u een mondeling uw zienswijze doorgeven? Maak dan een afspraak via 140591. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan het college van burgemeester en wethouders van Emmen, postbus 30001, 7800 RA te Emmen. Vermeld hierbij wel het zaaknummer 2019-151905. Uw digitale zienswijze kunt u opsturen via gemeente.emmen.nl/producten/zienswijze.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Klazienaveen. Bekijk alle Bekendmakingen klazienaveen in Klazienaveen.

https://klazienaveenkrant.nl/bekendmakingen-klazienaveen/

Deel dit bericht:

Redactie Klazienaveenkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Klazienaveenkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Klazienaveen.

Gerelateerde berichten