Vacature Recruiter

Recruiter in Emmen

(Afstudeer)stage HBO Elektrotechniek Drenthe

 • Emmen
 • Techniek
 • HBO

De wijken in ons gebied zijn volop in ontwikkelingen, denk hierbij aan de aanleg van zonnepanelen, laadpalen en het verwijderen van gasaansluitingen. We houden ons bezig met nieuwbouwwijken en woningcorporaties die volledige wijken willen verduurzamen.

Hier komt jouw opdracht om de hoek kijken.

Voor een van de wijken in ons verzorgingsgebied heeft de gemeente besloten om een wijk aan te sluiten op LT warmtesysteem aan te sluiten, deze willen ze het deel van het gebied reconstrueren. Dit plan heeft impact op de ondergrondse infra en het gas- en elektranetwerk in de wijk. Aan jou de taak hier vorm aan te geven. Jouw opdracht: Ontwikkel een gedetailleerd plan voor het elektriciteits(- en gas)netwerk van de wijk. Waarbij je alle stappen van ons proces doorloopt, wat leidt tot een zo volledig mogelijk wijkplan wat gereed is voor uitvoering.

Wat staat je te wachten:

 • Je berekent het benodigde vermogen in diverse scenario's, met oog op de wensen van gemeente en de haalbaarheid van de kader van Enexis.
 • Je beslist wat er nodig is aan verzwaren en plaatsen van de nieuwe trafostations, en waar dit strategisch is om te doen.
 • Je bedenkt hoe de nieuwe trafostations naadloos kunnen integreren met het bestaande middenspanningsnet, en welke technische aanpassingen daarvoor nodig zijn.
 • Je werkt dit uit tot een volledig wijkplan (bevat inhoud, processtappen, afspraken en benodigdheden) dat klaar is om uitgevoerd te worden.

Wat leer je:

 • Je zult een breed spectrum aan kennis opbouwen en ervaringen opdoen in de energiebranche. We hebben onze eigen Engineering Academy, waar je indien gewenst modules van kan volgen.
 • Naast het opdoen van kennis, versterk je ook je vaardigheden. Waaronder projectmatig werken en gestructureerd denken.
 • We geven je vrijheid en de ruimte om te ontdekken. Jij bepaalt de richting en toont zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.
 • Jouw interactie met mensen binnen en buiten de organisatie zal je helpen groeien. Je wordt uitgedaagd om te communiceren, samen te werken en leiderschap te tonen.

Functie-eisen

In deze sterk technische en dynamische omgeving zijn een aantal (karakter)eigenschappen van belang, zoals:

 • Een leergierige en proactieve houding;
 • Gedrevenheid om de onderste steen boven te krijgen;
 • Een nieuwsgierige, kritische blik;
 • Oog voor (technische en praktische) details.

Vind jij het leuk om in een team samen te werken waarin open en transparant gecommuniceerd wordt en waar mensen met hart en ziel vooruit willen gaan in de techniek? Dan zoeken we jou!

Team & cultuur

Je zet je schouders eronder met
Jouw collega's van de afdeling Engineering en Aanleg. Hier vorm je een team met (senior) engineers, medewerkers engineers, tekenaars en uitvoerders. Er heerst een prettige sfeer waarin iedereen bereid is je te helpen.

Wat krijg je van ons?

Je ontvangt een maandelijkse stagevergoeding van €550,- en een laptop.
Screeningsbeleid
Ons screeningsbeleid houdt in: het toetsen van de authenticiteit van cv en het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG).


Functie:recruiter
Startdatum:22-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Enexis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures klazienaveen
 2. Recruiter Enexis 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures