Vacature Presentator

Presentator in Emmen

Werken bij ZO!3434

ZO!3434 is altijd op zoek naar nieuw talent! Ben jij de nieuwe presentator van ZO!3434? De beste technicus van Zuidoost-Drenthe of misschien maak jij de meest fantastische videocontent? Doe jij altijd verslag vanaf de bank als je naar een sportwedstrijd kijkt? Of lijkt het je gewoon heel leuk iets te doen in de media? Wij zijn op zoek naar jou! Als je eerst wat meer wilt weten over het vrijwilligerswerk en de omroep, lees dan vooral verder. Liever direct sollicteren? Stuur ons een mail naar met wat je wil doen en waarom!

Geen ervaring nodig!?

Belangrijk om te weten is dat je bij ZO!3434 geen ervaring nodig hebt om vrijwilliger te worden. Een gezonde dosis motivatie is wel belangrijk en natuurlijk wat tijd in je week die je kan besteden aan je vrijwilligerswerk. De kneepjes van het vak leer je van je collega's! Het enige wat we eisen is dat je minimaal zestien jaar bent, we hebben geen maximum leeftijd.

Wat doet ZO!3434?

ZO!3434 is de streekomroep van de gemeenten Emmen en Coevorden, in Zuidoost-Drenthe. Het is onze taak als lokale publieke omroep om het nieuws uit de regio te brengen. Dat kan zijn politiek, maar ook 112-nieuws of als het gaat om evenementen of muziek uit de regio. Dat doen we niet alleen via deze website, maar ook op onze social media-kanalen en op radio en televisie. Meer informatie over ZO!3434 vind je hier .

Wat kan jij doen bij ZO!3434?

We zoeken een vrijwillige eindredacteur Audio .

Als vrijwilliger ben je een paar uur per week beschikbaar voor bijvoorbeeld redactie, productie, presentatie of techniek. Zo kan je lid worden van de social media-redactie om te bedenken wat we op onze facebook en instagram delen, of kan je cameraman of -vrouw worden voor het maken van toffe uitzendingen en videoreportages. Maar wat dacht je van visagie achter de schermen? Of juist presentatie voor de schermen, op radio, tv of online? Je mag bij ons aan allerlei taken proeven en van alles proberen en leren.

Wellicht wil je ervaring op doen om later op professionele basis in de media te werken. Ook dan ben je op de goede plek, ZO!3434 is een kweekvijver gebleken voor bijvoorbeeld RTV Drenthe, SLAM!,, Qmusic, NPO Radio 2, NPO 3FM en 538. Niet alleen qua presentatoren, maar ook qua sportverslag, techniek, productie, regie, ict en social media.

Wil je graag bij ZO!3434 werken als vrijwilliger?

Functie:presentator
Startdatum:13-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting ZO!34 via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Presentator Stichting ZO!34 13-05-2024

Bekijk ook andere vacatures