Vacature PHP-Talent

PHP-Talent in Emmen

Ticket aanmaken

Liever bellen?

Heb jij de skills om aan uitdagende projecten te werken?

PHP-talent gezocht

Bij Webba zijn we op zoek naar ervaren PHP-developers die hun vaardigheden verder willen ontwikkelen binnen het PHP-framework en willen werken aan uitdagende projecten. Dit is jouw kans om de volgende stap in je carrière te zetten. Als onze digitale partner staan we regelmatig voor complexe digitale uitdagingen. Ons team, bestaande uit enthousiaste professionals, gaat deze uitdagingen met veel enthousiasme en deskundigheid aan. We vertrouwen op de ervaring, vaardigheden en teamspirit van onze mensen.

Over Webba

Webba is een internetbureau met een focus op online communities, webapplicaties en interactieve software. Wij werken voor diverse (profit en non-profit) klanten en bedrijven. Wij stellen ons graag op als partner van onze klanten. We denken actief mee over de (on)mogelijkheden van het web om daarmee de eindgebruikers een optimale online ervaring te bieden. Met een mix van user interaction, vormgeving en techniek moet het eindproduct niet alleen goed er uit zien maar ook eenvoudig en intuïtief te gebruiken zijn en de boogde doelstellingen realiseren. Bij al onze werkzaamheden hebben wij informatiebeveiliging hoog in het vaandel staan. Diverse procedures en methodes ondersteunen deze visie.

Werken als PHP Developer bij Webba

Je werkt aan uitdagende projecten zoals ons in-house narrowcasting systeem, de ontwikkeling van ons white-label intranet die wij voor meerdere klanten inzetten, maatwerkapplicaties gebaseerd op Laravel, en reguliere websites gebaseerd op WordPress, allemaal vanuit Emmen en Hoogeveen.

Onze servicedesk bedient onze klanten en daarbij behorende tickets. Als developer wordt je betrokken bij het zoeken naar oplossingen en het geven van advies.

Onze developers zijn zelfstandig en werken ook in teamverband, geleid door een projectmanager en technisch manager.

Bij Webba waarderen we open communicatie tussen collega's en een laagdrempelige samenwerking tussen de afdelingen marketing, sales, design en techniek. We bieden een mix van zelfstandig werken en gezamenlijke projectontwikkeling.

Wat we zoeken

We zijn op zoek naar ervaren developers die:

  • Een HBO werk- en denkniveau hebben;
  • Een ICT- of informatica-gerelateerde opleiding hebben gevolgd;
  • Ervaring hebben met digitale oplossingen en projecten;
  • Kennis en ervaring hebben met PHP en/of aanverwante programmeertalen;
  • Goed kunnen samenwerken binnen een team, maar ook zelfstandig initiatief kunnen nemen en taken kunnen oppakken;
  • Proactief, nauwkeurig, zelfstandig en klantgericht zijn.

Wat wij bieden

We bieden een competitief salaris tussen €3.000 en €5.000, een jaarcontract zonder proeftijd met de intentie tot een vast contract, flexibele werktijden, de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken, 25 vakantiedagen, vakantiegeld, een bijdrage aan je pensioenregeling, een ergonomische werkplek met zit-sta bureau, een laptop, en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Sollicitatieproces

Na het insturen van je CV en motivatiebrief word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek met de directie en een technisch medewerker. Als dit gesprek positief verloopt, volgt er een kennismakingsronde. We streven ernaar het sollicitatieproces transparant en vlot te laten verlopen.

Interesse?

Is deze functie echt iets voor jou? Dan wordt het tijd dat we je ontmoeten! Solliciteer direct via en vergeet niet je motivatie en CV mee te sturen.

Klaar om online vooruit te gaan?

Je kunt ons op werkdagen tussen 09:00 & 17:00 bellen en natuurlijk mailen naarFunctie:php talent
Startdatum:28-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 5000
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Webba via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures klazienaveen
  2. PHP-Talent Webba 28-03-2024

Bekijk ook andere vacatures