Vacature OT Expert

OT Expert in Klazienaveen

  • Redactie KlazienaveenOnline.nl
  • 21-10-2023

Redactie KlazienaveenOnline.nl

De redactie van KlazienaveenOnline.nl bestaat uit een groep enthousiaste inwoners die jou het laatste nieuws én de laatste vacatures in en rond Klazienaveen aanbieden. Is de onderstaande vacature iets voor jou? Solliciteer dan snel.

Interesse om te werken als OT Expert (ref. nr. 15419) in Klazienaveen? WOODselect is dan naar jou op zoek. De vacature van Personenschade-expert is beschikbaar per 20-10-2023 tot en met 18-12-2023. De functie is geschikt voor personen die Ervaren zijn in het vakgebied met een minimaal opleidingsniveau van MBO. Sluit dit aan bij jouw expertise? Check dan ook de verdere informatie in de tabel hieronder. Functietitel Personenschade-expert Branche Techniek Functieniveau Ervaren Minimaal opleidingsniveau MBO Contractsoort Vast Salarisindicatie (indien bekend) onbekend - onbekend Uren p/w 32 - 40 Aantal sollicitanten onbekend Na het zien van de details nog interesse om te solliciteren voor de functie van OT Expert (ref. nr. 15419)? Je kunt contact opnemen met op het telefoonnummer of per e-mail via . Je kan hier terecht voor verdere vragen over de vacature of om direct te solliciteren. Direct solliciteren kan ook met behulp van de volgende link: Direct solliciterenFunctie:ot expert
Startdatum:19-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WOODselect via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. OT Expert WOODselect 19-10-2023

Bekijk ook andere vacatures