Vacature Orderpicker

Orderpicker in Emmen

Draag jij bij aan een gezondere wereld? Wij zijn op zoek naar een orderpicker voor voedingssupplementen. Wat ga je doen? Om 07.00 uur start je fris en fruitig en pak je een handscanner. Je bekijkt de eerste order op de grootte en samenstelling. Op basis hiervan bepaal jij welke maar ook hoeveel pallets je nodig denkt te hebben. Dan kan het echte werk beginnen! Je pakt je palletwagen en loopt naar de plekken waar jouw producten liggen en begint met het stapelen hiervan. Yes! De bestelling is compleet. Je sealt de pallet in met de sealmachine, weegt de pallet af en meldt je order af in het systeem. Dan plak je de juiste verzend labels erop en de bon, en klaar is je order! Tussendoor help je collega’s met andere taken en kan het zijn dat je gebruik moet maken van de heftruck en elektrische palletwagen. (alleen wanneer je in het bezit bent van een certificaat) Nog energie over?! Dit bedrijf beschikt over een eigen privégym, hoe gaaf is dat! Uiteraard is er op vrijdagmiddag altijd tijd voor gezelligheid!

Wij bieden:

- Een fulltime baan in de dagdienst van 07:00 tot 16:00 uur of van 08:00 tot 17:00 uur;

- Bruto salaris vanaf € 13,37 per uur;

- Een gezellig logistiek team waar je veel mee gaat samenwerken!

Wij vragen:

- Je bent fysiek fit om veel te lopen en te tillen;

- Je beschikt over eigen vervoer;

- Je bent een echte aanpakker.

Waar ga je werken:

Bij onze opdrachtgever in Emmen, een toonaangevend distributiebedrijf voor voedingssupplementen! Al meer dan tien jaar zijn wij Europa's grootste distributeur van voedingssupplementen. Onze passie is sport en gezondheid, en we streven ernaar Europa een stukje gezonder te maken met onze hoogwaardige producten. Ben jij klaar om deel uit te maken van dit avontuur? Solliciteer dan nu!Functie:orderpicker
Startdatum:16-5-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:33 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Timing via MKBEmmen@timing.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.timing.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Orderpicker Timing 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures