Vacature Onderhoudsmonteur

Onderhoudsmonteur in Emmen

Onderhoudsmonteur 36 uur p/w, locatie Emmen - LIPS+

Onderhoudsmonteur 36 uur p/w, locatie Emmen

  • Over LIPS+
  • Werken bij LIPS+
  • Onderhoudsmonteur 36 uur p/w, locatie Emmen

Jolanda Zwaard 2019-10-28T11:22:39+01:00

Werken bij een leuk en ambitieus bedrijf? Dan is deze vacature misschien wat voor jou.

Wij zijn namelijk voor onze locatie in Emmen op zoek naar een:

Onderhoudsmonteur (36 uur p/w)

Wat ga je doen?

Samen met je collega onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor het technisch functioneren en de optimale conditie van de machines, installaties en de gebouwen. De werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig snel en adequaat oplossen van storingen, het uitvoeren van preventief onderhoud op basis van machinedocumentatie en het onderhoudsplan om storingen en verstoringen in het proces tot een minimum te beperken.

Wat verwachten wij?

Door de diversiteit van de verschillende technieken (elektrisch, mechanisch, pneumatisch, hydraulisch) is de ideale kandidaat een allround onderhoudsmonteur, met een elektrotechnische opleiding op MBO niveau. Het kunnen lezen van elektrische schema's is geen probleem en kennis van PLC besturingen is een pré. Je bent zelfstandig, maar ook in staat om in teamverband te werken. De werktijden worden afgestemd op de productietijden waarbij je ook bereid bent in de avonden en indien nodig op zaterdag te werken. Je bent in het bezit van een rijbewijs en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Solliciteren:

Heb je interesse in bovenstaande vacature, richt dan jouw sollicitatie, voorzien van een motivatie en CV, aan: ter attentie van , . Voor meer informatie kun je met Sandra contact opnemen 5) of met Fahri Aksit ).

Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld.


Bezoekadres
Fokkerstraat 574, 3125 BE
SCHIEDAM
Postadres
Postbus 109, 3100AC
SCHIEDAM
T:
F:


Onze Diensten

Lips+ wordt CleanLease

Lips+ en CleanLease bundelen hun krachten en gaan samen verder onder de naam CleanLease. De komende periode wordt er gewerkt aan een nieuwe website en zal de Lips+ website gaan verdwijnen. U kunt nu nog gewoon gebruikmaken van de inlogmogelijkheden op deze site.
Klik dan deze pop-up via het kruisje weg.Functie:onderhoudsmonteur
Startdatum:25-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met LipsPlus via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Onderhoudsmonteur LipsPlus 25-04-2024

Bekijk ook andere vacatures