Vacature Onderhoudsmonteur E&I

Onderhoudsmonteur E&I in Emmen

STORK A Fluor Company

Selecteer hoe vaak (in dagen) u een waarschuwing wilt ontvangen:


Onderhoudsmonteur E&I

Jouw elektrotechnische expertise in de spotlight!

Wij zoeken een

Onderhoudsmonteur E&I

Wat ga je doen?

Jij bent dagelijks het aanspreekpunt voor onze industriële klanten in de regio. Je werkt op uitdagende locaties in de natte infra, productiebedrijven, de procesindustrie of in de energie-branche. Geen fabriek / plant is hetzelfde en daarom groei jij door tot steeds volledigere monteur!

De werkzaamheden zijn onder andere:

 • Montage- en onderhoudswerkzaamheden aan elektrotechnische-, meet- en regeltechnische- of aan productie- en/of procesinstallaties;
 • Het aanleggen, monteren en demonteren van uiteenlopende en/of complexe apparatuur en het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud;
 • Je werkt aan product/proces installaties op elektrotechnisch en instrumentatie gebied.

Wat neem je mee?

Jij vindt het leuk om veel verschillende klussen en werkzaamheden op te pakken. Sleutelen is jou ook niet vreemd! Je hebt al enige werkervaring opgedaan, dat mag ook in de woning- of utiliteitsbouw zijn. Nauwkeurig werken vind jij belangrijk, omdat je begrijpt dat jij het visitekaartje van jouw werk bent.

Daarnaast vragen wij:

 • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding richting elektrotechniek of soortgelijk;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs;
 • Je hebt VCA of bent bereid dit te behalen, via Stork.

Wat bieden wij jou?

Stork hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt opleidingsmogelijkheden en we besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling. We zijn een internationale, ondernemende en dynamische organisatie die volop groeit, daarin krijg jij alle mogelijkheden om door te groeien! De techniek staat geen dag stil, jij dus ook niet!

Ook bieden wij:

 • Een bruto maandsalaris tussen de €2.950,- en €4.050,- o.b.v. 40 uur per week, afhankelijk van werkervaring en kennis;
 • Een goede pensioensregeling (PME);
 • 8% vakantiegeld en reiskostenregeling;
 • Maar liefst 40 verlofdagen! Je kunt er zelfs nog 10 extra bijkopen;
 • Een breed scala aan trainingen en cursussen (bijv. ATEX of doorleren tot instrumentatietechnicus);
 • Extra voordelen zoals diverse collectiviteitskortingen op bijv. verzekeringen, jaarlijkse belastingvriendelijke aankopen;
 • Diverse sportieve en gezonde initiatieven, bijvoorbeeld flinke kortingen op sportkleding, artikelen en abonnementen / lidmaatschappen.

STORK: DAAR WIL JE WERKEN!
Stork is een toonaangevende leverancier van volledig geïntegreerde oplossingen voor operations, maintenance, modification en asset integrity. Simpeler gezegd, wij zorgen er voor dat fabrieken en technische installaties optimaal en veilig functioneren door ze aan te leggen, te onderhouden of te verbeteren. We noemen dit Asset Integrity Management. Dit doen we onder andere in branches zoals chemie, hightech, voeding, farma, olie & gas, industrie. Stork bevindt zich in het centrum van de ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie en energietransitie. Op die manier dragen we bij aan het onderhoud van een betere wereld: Maintaining a Better World. 'Maintaining' is wat we doen, 'a Better World' is de waarde die we toevoegen voor al onze stakeholders.
In Nederland en België werken bij Stork circa 2.300 collega's aan innovatieve en duurzame projecten. Gebaseerd op onze kernwaarden, veiligheid, integriteit, teamwork, klantgerichtheid en vakmanschap, streven we ernaar de maatstaf in onze sector te zijn. Sinds 2024 is Stork onderdeel van Bilfinger, een internationale dienstverlener voor de industrie.

Wil jij meer weten over Stork? Kijk op www.stork.com/nl voor meer informatie!

Lijkt dit jou een interessante functie? Wanneer je solliciteert krijg je binnen 3 werkdagen een reactie. De procedure bestaat uit 2 gesprekken gevolgd door een joboffer!

WhatsApp of telefonisch via Stuur een e-mail naar Niet de functie voor jou?

Functie:onderhoudsmonteur e&i
Startdatum:06-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2950 – 4050
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stork Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures klazienaveen
 2. Onderhoudsmonteur E&I Stork Nederland 06-04-2024

Bekijk ook andere vacatures