Vacature Netwerkarchitect Middenspanning

Netwerkarchitect Middenspanning in Emmen

Netwerkarchitect Middenspanning Emmen

 • Emmen
 • Techniek
 • € 3.863,- en € 5.519,-
 • WO

Wat ga je doen?

Met jouw energie kan het

 • De Netwerkarchitect MS is verantwoordelijk voor het capaciteitsmanagement van één of meerdere toegewezen geografische gebieden. De Netwerkarchitect realiseert de globale engineering voor netuitbreidingen en netverbeteringen, ondersteunt bij vraagstukken en complicaties vanuit Operations en stelt Opdrachten Asset Management (OAM) en Investeringsvoorstellen (IV) op om de netontwerpen om te zetten naar realisatie.
 • Om toekomstige knelpunten in het net op te sporen voer je netberekeningen en netanalyses uit en bedenk je toekomstvaste oplossingen. Die werk je uit in Netvisies en daarmee heb jij een meerjarenplan om voor die georgrafische regio een stabiel en bestendig middenspanningsnet te creeren. Daarbij zoek je contact met collega's van andere afdelingen, als ook tal van partijen binnen en buiten Enexis om oplossingen te bedenken en valideren voor specifieke uitdagingen rondom de Energietransitie of individuele klantverzoeken.
 • Je kunt daarbij rekenen op goede arbeidsvoorwaarden zoals volop ontwikkelmogelijkheden, hybride werken en goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Zo ga jij deze uitdaging aan
In toenemende mate werken we data-gedreven en ondersteunt door slimme tooling aan deze vraagstukken. Noodzakelijk, omdat onze omgeving dynamisch is en we flexibel moeten kunnen anticiperen en acteren op datgene wat er om ons heen gebeurt. Naast de basis elektrotechnische kennis is dus ook een proactieve en flexibele mindset een must. Daarnaast is het essentieel dat we goed in verbinding staan met onze omgeving en in onzekerheid keuzes durven te maken. Wij zijn de architecten en wij ontwerpen de netten die klaar zijn voor de toekomst, ook al weten we niet exact hoe die toekomst er exact uitziet.

Functie-eisen

Zo pak jij het aan
Je bent een en praktisch denker met een breed blikveld die graag meters maakt. Elektrotechniek is je passie. Je gelooft dat voor de beste oplossingen samenwerken essentieel is. Initiatiefrijk als je bent leg je daarvoor gemakkelijk de juiste contacten. Daarnaast deel je je kennis op een begrijpelijke manier en houd je altijd het hoofd koel. Prioriteren kun je als de beste en ook voor het doorhakken van knopen kunnen je collega's op je rekenen.

Verder heb je:

 • HBO/WO werk- en denkniveau
 • 3-5 jaar relevante werkervaring
 • specialistische kennis van toegepaste technieken, methodieken, producten en diensten binnen het vakgebied of businessdomein

Team & cultuur

Je zet je schouders eronder met …
De afdeling Net- en Capaciteitsmanagement Laagspanning & Middenspanning (NCM LS&MS) is de afdeling binnen Enexis Asset Management die zich bezig houdt met alle investeringen die te maken hebben met de laag- en middenspanningsnetten van Enexis. Dat gaat zowel over het monitoren van de bestaande netten op oa spanning en capaciteit als ook het initiëren van projecten om die netten doelmatig te verbeteren, te verzwaren of uit te breiden.
Wij ontwerpen en initiëren proactief alle benodigde investeringen in de netten om de toekomstige plannen van onze klanten (grootzakelijk en consument) als de Energietransitie (denk aan warmtepompen, elektrisch vervoer, zon op dak, grootschalige opwek door zon of wind en verduurzamingsinitiatieven van de industrie) te kunnen faciliteren op een efficiënte en maatschappelijk verantwoorde wijze. Daarin kun je vertrouwen op een enthousiast team van collega's die samen voor dezelfde uitdaging staan en waarop je kunt leunen.

De afdeling NCM LS/MS bestaat uit drie clusterteams (LS, MS Noord en MS Zuid) en is in totaal zo'n 40 FTE groot.

Wat krijg je van ons?

En wij steken natuurlijk ook energie in jou
Bij Enexis werk je in de voorhoede van een van de grootste uitdagingen van onze tijd: de energietransitie. Daarbij zorgen we goed voor je. Dat begint met een uitgebreid welkomstpakket en -programma om je collega's te leren kennen. En met goede arbeidsvoorwaarden:
Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt je ingedeeld in schaal 15 of 16

 • Schaal 15, salaris tussen € 3.863, - en € 5.519, - bruto per maand (op basis van 40 uur per week). Inclusief secundaire arbeidsvoorwaarden kan je salaris oplopen tot € 7.103, - bruto per maand.
 • Schaal 16, salaris tussen € 4.531,- en € 6.474- bruto per maand (op basis van 40 uur per week). Inclusief secundaire arbeidsvoorwaarden kan je salaris oplopen tot € 8.331,- bruto per maand.
 • Bijdrage van 70% aan je ABP Keuzepensioen.
 • Persoonlijk budget van 10% en een 13e maand van 10,7% van je brutojaarsalaris. Deze kun je flexibel inzetten of maandelijks of jaarlijks laten uitbetalen.
 • 24,5 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband. Meer oplaadtijd nodig? Met je persoonlijk budget en 13e maand koop je tot wel 35,5 extra verlofdagen.
 • Mogelijkheden om thuis te werken, inclusief een door ons ingerichte thuiswerkplek en een vergoeding van € 25,- per maand.
 • Laptop of tablet en telefoon die je ook privé mag gebruiken.
 • Reiskostenvergoeding en een eersteklas ov-abonnement voor zakelijk gebruik.
 • Vitaliteitsbudget van € 500,- voor bijvoorbeeld een sportabonnement.
 • Ruimte om te groeien met ons interne ontwikkelplatform of externe opleidingen en trainingen.

Werk als netwerkarchitect Middenspanning aan het energienetwerk van morgen
Solliciteer via de button onder aan deze pagina. Binnen twee weken ontvang je een reactie. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met , Corporate RecruiterFunctie:netwerkarchitect middenspanning
Startdatum:22-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3863 – 5519
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Enexis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures klazienaveen
 2. Netwerkarchitect Middenspanning Enexis 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures