Vacature Monteur

Monteur in Emmen

Bedrijfsomschrijving

Je gaat aan de slag bij een bedrijf in de omgeving van Emmen. Het bedrijf richt zich voornamelijk op het maken van elektromotoren en heeft klanten over de hele wereld. Het bedrijf bestaat uit een compact team van: 4 medewerkers die digitale tekeningen maken, 5 medewerkers die zich bezig houden met de planning, verloning en sales en 15 medewerkers in de werkplaats.

Wij nodigen onder meer kandidaten uit omgeving van Emmen, Klazienaveen, Ter Apel en Coevorden van harte uit om te reageren! 

Functieomschrijving

Beschik jij over een afgeronde technische opleiding en kan je technische tekeningen lezen? Dan ben je wellicht hier aan het juiste adres!

Als Monteur ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig en efficiënt monteren van onderdelen tot complete elektromotoren of industriële ventilatoren. Je zorgt ervoor dat de producten voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormen en specificaties. Daarnaast voer je afstelwerkzaamheden uit om ervoor te zorgen dat de producten optimaal presteren. Tevens behoort het demonteren van producten voor inspectie en revisie tot jouw takenpakket. 

Functie-eisen

Je werkt nauwkeurig en gaat precies te werken. Verder beschik jij over:

  • Een afgeronde technische MBO opleiding
  • Je kan technische tekeningen en aansluitschema's lezen
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift
Arbeidsvoorwaarden
  •  Bij aanvang een salaris tussen €2800 en €2990 bruto per maand. Precieze salaris is afhankelijk van kennis en ervaring én zal in overleg tot stand komen.
  • Een uitdagende fulltime baan
  • Eerst een tijdelijk dienstverband via Olympia. Bij wederzijdse tevredenheid kans op een baan voor langere tijd en/of overname door de opdrachtgever
  • Bij aanvang word je direct aangemeld bij onze pensioensregeling (STIPP-Pensioen)


Functie:monteur elektromotoren
Startdatum:03-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2990 – 2990
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via lynn.kramer@werk.olympia.nl of Lynn Kramer. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Monteur Olympia 03-06-2024

Bekijk ook andere vacatures