Vacature Mannen en Vrouwen

Mannen en Vrouwen in Klazienaveen

Brandweerpost Klazienaveen zoekt nieuwe collega's

redactie | 10 januari 2019 | Klazienaveen , Regio | Geen reacties

Klazienaveen - De brandweerpost in Klazienaveen is dringend op zoek naar nieuwe collega's! Daarom wordt er op de brandweerkazerne van Klazienaveen een informatiemiddag en avond gehouden.

nieuwe collega's gezocht!

De brandweer in Klazienaveen is dringend op zoek naar nieuwe collega's. Gezocht worden mannen en vrouwen tussen de 20 en 50 jaar die in het dorp wonen en/of werken. Op de kazerne word er een presentatie gegeven van het werk wat de brandweerman/-vrouw zo allemaal doet. Ook is al het aanwezige brandweermaterieel te aanschouwen en uiteraard worden al je vragen beantwoord over het werken bij de brandweer.

Interesse?

Is je interesse gewekt en ambieer jij, om naast je huidige werk, een baan bij de brandweer te vervullen? Aarzel niet langer, kom langs! En bezoek ons op onze informatiemiddag of -avond!

Het team van brandweerpost Klazienaveen bestaat momenteel uit 20 vrijwilligers/mede-inwoners, waarvan vier vrouwen. Postchef is Marcel van Alphen en de plaatsvervangend postchef is Jurgen Sulmann. Voor meer informatie vooraf mag je ook een e-mail sturen naar .Functie:mannen & vrouwen
Startdatum:06-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met MkANN via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Mannen en Vrouwen MkANN 06-03-2024

Bekijk ook andere vacatures