Vacature Installatiemonteur W

Installatiemonteur W in Emmen

Beschik jij over een klantvriendelijke opstelling en heb jij ervaring met zelfstandig aanleggen van werktuigbouwkundige installaties? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

Binnen deze functie als installatiemonteur ga jij samen op pad met jouw collega's en ga jij je bezig houden met het installeren, vervangen, repareren, onderhouden en controleren van verschillende installaties. Jij vind veilig werken enorm belangrijk en zelfstandig werken is voor jou geen probleem. Verder kan je leidingwerk bewerken, zoals lassen, buigen, koppelen en fitten. Ook beschik jij over kennis van diverse technieken en heb je een nauwkeurig ook voor afwerking. Daarnaast is het belangrijk dat je goed kan samenwerken. Functie:Installatiemonteur W, Installatiemonteur w
Startdatum:18-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via lynn.kramer@werk.olympia.nl of 31591659211. Of bezoek hun website https://104.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Installatiemonteur W Olympia 18-10-2023

Bekijk ook andere vacatures