Vacature Inhouse Intercedent

Inhouse Intercedent in Emmen

Bedrijfsomschrijving

Olympia is een relatie gedreven organisatie. Onze missie is mensen en organisaties gidsen door de transitie naar werk van betekenis. Want zodra mensen beseffen waarom ze doen wat ze doen, neemt de waarde ervan toe. Ze ervaren een hoger niveau van welzijn, worden creatiever en zijn meer gericht op ontwikkeling. 

Jij gaat aan de slag voor een Inhouse klant van Olympia in Emmen. Het grootste gedeelte van je tijd zit jij op locatie bij deze klant, maar je zult af en toe ook op de Olympia vestiging in Emmen werkzaam zijn. Je bent een volwaardig onderdeel van het Olympia team. Naast hard werken houden wij ook van plezier en gezelligheid. Dat betekent dat er zeker ruimte is voor humor en we af en toe leuke uitjes organiseren!

Functieomschrijving

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in een dynamische werkomgeving? Dan is dit een gouden kans!

Wij zijn op zoek naar een Inhouse Intercedent. In deze rol fungeer jij als de spil tussen Olympia en onze klant. 

Als Inhouse Intercedent ben jij verantwoordelijk voor het volledige wervingsproces van een specifieke klant, waarbij je zorgt voor een continue aanvoer van geschikte kandidaten. Het is jouw taak om de personeelsbehoeften van de klant te begrijpen en te vervullen.

Je neemt de regie over het volledige wervingsproces, van kennismakingsgesprekken tot het plannen van interviews en uiteindelijk het afhandelen van administratieve taken voor de start van nieuwe medewerkers.

Je bouwt sterke relaties op met zowel de klant als de medewerkers en blijft hen ondersteunen gedurende de hele periode van hun dienstverband. Denk hierbij aan het voeren van gesprekken over het functioneren en op de hoogte blijven van het welzijn van de medewerkers.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor vragen en zorgen van zowel klanten als medewerkers, variërend van loonadministratie tot contractverlengingen. Hierbij zorg jij ook voor de afhandeling en de bijbehorende administratie.

Functie-eisen

Het allerbelangrijkste vinden wij dat jouw persoonlijke waarden overeenkomen met onze kernwaarden; dat betekent dat jij van betekenis wilt zijn voor al onze collega’s, kandidaten en opdrachtgevers.

Als je voldoet aan de volgende eisen, heb je een streepje voor:

 • HBO werk -en denkniveau;
 • Je bent flexibel en beheerst de Nederlandse taal vloeiend;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en schakelt snel;
 • Je bent in staat om nauwkeurig te werken en je behoudt het overzicht
 • Je kan zowel goed zelfstandig als binnen een team functioneren
 • Je woont in de regio Emmen
Arbeidsvoorwaarden

Bij Olympia werken we vanuit gedeelde kernwaarden met als ideaal een samenleving waarin iedereen zich optimaal ontwikkelt door werk dat voldoening geeft. Professionele ontwikkeling en zelfontplooiing vanuit jouw eigen ondernemerschap zijn daar een mooie uitwerking van. We kunnen je een inhoudelijk uitdagende rol bieden met ontwikkelingsmogelijkheden.

En verder bieden we je uiteraard:

 • Een goed fundament voor jouw carrière;
 • Goede arbeidsvoorwaarden: marktconform salaris op fulltime basis (€2300-2600 bruto per maand), 25 vakantiedagen + 6,5 ADV dagen;
 • Een fulltime baan (32- 40 uur per week);
 • Een werkomgeving waarin je je op je gemak voelt, je kan groeien, ontwikkelen en je een waardevolle bijdrage kan leveren aan het team;
 • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
 • Een team met de leukste collega’s, een inspirerende werkomgeving en veel werkplezier


Functie:consultant / intercedent
Startdatum:1-5-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2600 – 2600
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via jordi.smit@werk.olympia.nl of Jordi Smit. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures klazienaveen
 2. Inhouse Intercedent Olympia 01-05-2024

Bekijk ook andere vacatures