Vacature Huishoudelijke Hulp

Huishoudelijke Hulp in Emmen

Expertises

  • Samenwerkingen

  • Werkgebieden

  • Ervaringsverhalen

Emmen

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's die tussen de 10 en 21 uur per week willen werken in Emmen . AtHomeFirst is hoofdaanbieder Huishoudelijk Hulp in Emmen, hierbij kan je denken aan; Angelslo, Bargeres, Rietlanden, Emmermeer, Emmerhout en Centrum. Zoek jij een vast aantal uren en leuke baan waarin je van betekenis kunt zijn voor anderen? Lees dan snel verder!

Jouw nieuwe baan
Voor de cliënt ben jij als huishoudelijke ondersteuner van onschatbare waarde! Je zorgt voor een opgeruimd en schoon huis, waar de cliënt zich prettig voelt. Dit doe je, samen met de cliënt, door het uitvoeren van huishoudelijke werkzaamheden zoals stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen wassen, sanitair schoonmaken etc.

Maar dat niet alleen! Jij bent het lichtpuntje op de dag voor de cliënt. Je komt bij verschillende doelgroepen met uiteenlopende zorgvragen. Je maakt een praatje, leert de cliënt kennen en je weet hoe de cliënt zich voelt. Als je merkt dat het met de cliënt minder goed gaat, signaleer je dit en schakel je met je coördinator.

Waar ga je werken?
Bij AtHomeFirst is er oprechte aandacht is voor onze mensen; medewerkers en de cliënten. Als medewerker sta je op de eerste plek, zodat jij ervoor kan zorgen dat de cliënten de ondersteuning ontvangen die zij nodig hebben. Je bent er niet zomaar één uit duizenden, want voor ons is iedereen van toegevoegde waarde.
We zijn betrokken bij elke cliënt, iedereen is uniek en heeft zijn of haar eigen behoeftes. Op basis daarvan ondersteunen we onze cliënten. Op het gebied van huishoudelijk werk, maar ook met individuele begeleiding.
Werken bij AtHomeFirst is jezelf ontwikkelen in een veilige haven en je verbonden voelen aan de mensen om je heen. Het is een plek waar je de aandacht voor elkaar en waardering voor het werk oprecht kunt ervaren. Samen kunnen we het.

Ons team
Bij AtHomeFirst kom je in een gezellig team te werken van ongeveer 8 á 10 collega's. Dit doen wij zodat jullie verhalen (lief en leed) met elkaar kunnen delen en gezamenlijk activiteiten kunnen bij wonen die wij vanuit AtHomeFirst organiseren. Hierbij kan je denken aan een werkoverleg maar ook verschillende workshops.

Wie ben jij?
Wij zoeken mensen die iets voor anderen willen betekenen en van aanpakken weten. Je bent klantvriendelijk, flexibel en kan zelfstandig werken bij cliënten thuis. Daarnaast moet een baan als Huishoudelijke Hulp vooral bij je passen. Omdat we het belangrijk vinden dat je in de buurt woont en je eigen omgeving kent, is het fijn dat je zelf in de Emmen woont.

Ons aanbod voor jou:
Wij bieden jou een sociale baan, waarbij je veel contact hebt met verschillende cliënten. Het is een baan met veel flexibiliteit want jij geeft zelf je (wisselende) beschikbaarheid door. AtHomeFirst werkt van maandag t/m vrijdag en jouw werktijden liggen tussen de 08:00 en 16:00 uur. Op zaterdag werken van 08:00 tot 12:00 of avondwerk tot 20:00 uur is bespreekbaar.

  • Een passend salaris o.b.v. de CAO VVT ( €13,52 bruto per uur exclusief vakantiegeld)
  • 8% vakantiegeld
  • 8,33% eindejaarsuitkering
  • Fietsvergoeding € 1,33 per dag

Sollicitatieprocedure
Spreekt deze vacature jou aan? Onze Recruiter, , of één van haar collega's neemt vervolgens contact met jou op. Voor vragen kun je Sanne bereiken via .

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Wij kijken graag met jou mee naar de mogelijkheden bij AtHomeFirst.

Huishoudelijke Hulp Emmen parttime

EmmenFunctie:huishoudelijke hulp
Startdatum:22-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:10 – 21

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met AtHomeFirst via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Huishoudelijke Hulp AtHomeFirst 22-04-2024

Bekijk ook andere vacatures