Vacature Grondwerkers

Grondwerkers in Zwartemeer

Eemslandweg 58-1, 7894 AC Zwartemeer
(31)

  • Infra
    • Profileren met 3D GPS

Aanleg glasvezel en leidingen

Grote delen van het land worden momenteel voorzien van glasvezelinternet. Het nauwkeuring volgens plan uitgraven van de geulen waarin deze leidingen worden gelegd, past precies in ons dienstenpakket. Onze mensen zijn gewend om planmatig en met oog voor detail te werken en zijn hiervoor bij uitstek geschikt voor de aanleg van glasvezelnetwerken.

Uiteraard is ook het aanleggen van andere leidingen geen probleem. Rioleringen of elektriciteitskabels bijvoorbeeld.

Grondwerkers en minikraan

Voor de aanlag van glasvezel en andere leidingen hebben we een team van ervaren grondwerkers beschikbaar. Deze vakmensen zijn ervaren in het werken aan de hand van tekeningen en kunnen nauwkeurig werken. Terreinen die voorzichtig open worden gegraven met een minikraan worden uiteraard na het plaatsen van de leidingen weer in nette staat achter gelaten.

Heeft u een opdracht voor de Drenth Groep? U kunt via dit fomulier gemakkelijk de belangrijkste informatie aan ons doorgeven, wij zullen op basis hiervan contact met u opnemen.

Drenth Groep

Eemslandweg 58-1, 7894 AC Zwartemeer

Functie:grondwerker
Startdatum:09-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met DGS Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Grondwerkers DGS Nederland 09-02-2024

Bekijk ook andere vacatures