GEMEENTEBLADRectificatie: Toestemming voor het Drenthe Loopfestijn op 25 mei 2024 in het Centrum en omgeving van Klazienaveen

Aanvraag voor Cultuur en recreatie | Organisatie en beleid

In de Emmer Courant van 19 maart 2024 staat het volgende vermeld:De burgemeester heeft een evenementenvergunning verleend (de datum van bekendmaking is eerst genoemd): KLAZIENAVEEN11 maart 2024, Centrum en omgeving, Drenthe Loopfestijn op 25 maart 2024 (50604-2024)Dit moet echter zijn: De burgemeester heeft een evenementenvergunning verleend (de datum van bekendmaking is eerst genoemd): KLAZIENAVEEN11 maart 2024, Centrum en omgeving, Drenthe Loopfestijn op 25 mei 2024 (50604-2024)

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Klazienaveen. Bekijk alle Bekendmakingen klazienaveen in .

https://klazienaveenkrant.nl/bekendmakingen-klazienaveen/

Deel dit bericht:

Redactie Klazienaveenkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Klazienaveenkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Klazienaveen.

Gerelateerde berichten