GEMEENTEBLADOntwerpbestemmingsplan Klazienaveen, Van Echtenskanaal NZ 38

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

Van 15 september t/m 26 oktober 2021 kunt u het ontwerpbestemmingsplan Klazienaveen, Van Echtenskanaal NZ 38 (identificatienummer ‘NL.IMRO.0114.2021030-B501) met bijbehorende stukken bekijken bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Emmen. U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook digitaal bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl. Dit plan zorgt ervoor dat de bestemming wijzigt van bedrijf naar wonen op het perceel Van Echtenskanaal NZ 38, Klazienaveen. Hierdoor kan het pand gebruikt worden ten behoeve van wonen. De bestaande bebouwing kan worden gebruikt bij die nieuwe woonfunctie, bijvoorbeeld voor een beroep aan huis.ZienswijzeVan 15 september t/m 26 oktober 2021 kunt u schriftelijk of digitaal een zienswijze(n) opsturen naar de gemeenteraad. Wilt u een mondeling uw zienswijze doorgeven? Maak dan een afspraak via 140591. Uw schriftelijke zienswijze stuurt u aan de gemeenteraad van Emmen via postbus 30001, 7800 RA in Emmen. Vermeld hierbij wel het zaaknummer 146720-2021. Uw digitale zienswijze kunt u opsturen via gemeente.emmen.nl/zienswijze.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Klazienaveen. Bekijk alle Bekendmakingen klazienaveen in Klazienaveen.

https://klazienaveenkrant.nl/bekendmakingen-klazienaveen/

Deel dit bericht:

Redactie Klazienaveenkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Klazienaveenkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Klazienaveen.

Gerelateerde berichten