GEMEENTEBLADOntwerpbestemmingsplan Klazienaveen, De Doole (8 woningen)

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

Van 24 december 2021 tot en met 3 februari 2022 kunt u het ontwerpbestemmingsplan Klazienaveen, De Doole (8 woningen) (identificatienummer NL.IMRO.0114.2020027-B501) met bijbehorende stukken bekijken bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Emmen. U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook digitaal bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl. Ontwerpbestemmingsplan Klazienaveen, De Doole (8 woningen)Het plan biedt het kader voor het realiseren van 8 grondgebonden nieuwbouw woningen op een groenlocatie aan de woonstraat Broekweg, gelegen tussen de woonstraten De Lauden en De Doole. Op de locatie worden 4 vrijstaande woningen en 4 twee-onder-een-kapwoningen mogelijk gemaakt. Naar alle verwachting zal deze ontwikkeling vooral inspelen op de lokale behoefte; huishoudens met een binding met Klazienaveen. De doelgroep voor deze woningen is in eerste instantie (jonge) gezinnen die op zoek zijn naar een volgende stap in hun wooncarrière. ZienswijzeGedurende de inzageperiode kunt u schriftelijk of digitaal een zienswijze opsturen naar de gemeenteraad. Wilt u mondeling uw zienswijze doorgeven? Maak dan een afspraak via 140591. Uw schriftelijke zienswijze stuurt u aan de gemeenteraad van Emmen, postbus 30001, 7800 RA in Emmen. Vermeld hierbij wel het zaaknummer 296722-2021 behorend bij het ontwerpbestemmingsplan. Uw digitale zienswijze kunt u opsturen via gemeente.emmen.nl/zienswijze.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Klazienaveen. Bekijk alle Bekendmakingen klazienaveen in .

https://klazienaveenkrant.nl/bekendmakingen-klazienaveen/

Deel dit bericht:

Redactie Klazienaveenkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Klazienaveenkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Klazienaveen.

Gerelateerde berichten