GEMEENTEBLADOntheffing geluidshinder voor het uitvoeren van werkzaamheden aan de A37 ten behoeve van het plaatsen/vervangen van de vangrail ter hoogte van Klazienaveen

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleidOpenbare orde en veiligheid | Organisatie en beleid

Het college van burgemeester en wethouders heeft de volgende ontheffing verleend (de datum van bekendmaking is eerst genoemd):KLAZIENAVEEN 16 augustus 2022, de ontheffing geluidhinder heeft betrekking op werkzaamheden aan de A37 ter hoogte van Klazienaveen (vak N en M) ten behoeve van het plaatsen/vervangen van de vangrail (238272-2022)De ontheffing wordt verleend voor de periode 19 september 2022 tot en met 22 september 2022 tussen 18:00 uur -06:00 uur. BezwaarU kunt binnen zes weken, na de genoemde datum van bekendmaking, een schriftelijk en gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Emmen. U kunt uw bezwaar ook online doorgeven via gemeente.emmen.nl/bezwaarInwerkingtreding en voorlopige voorzieningDe ontheffing treedt in werking treedt een dag na haar bekendmaking. Als u bezwaar maakt, geldt de ontheffing nog wel. Wilt u dat de ontheffing tijdens uw bezwaarprocedure wordt opgeschort? Dien dan een verzoek om voorlopige voorziening in bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD, Groningen. Voor de indiening van een verzoek om een voorlopige voorziening bent u griffierecht verschuldigd.U kunt ook digitaal procederen. Meer informatie vindt u op de website van de Rechtbank.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Klazienaveen. Bekijk alle Bekendmakingen klazienaveen in .

https://klazienaveenkrant.nl/bekendmakingen-klazienaveen/

Deel dit bericht:

Redactie Klazienaveenkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Klazienaveenkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Klazienaveen.

Gerelateerde berichten