GEMEENTEBLADKennisgeving ontwerp Verklaring van geen bedenkingen en ontwerpbesluit omgevingsvergunning Gantel 37, Klazienaveen

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

Het plan voorziet in de bouw en exploitatie van een biovergistingsinstallatie en warmtekrachtkoppelingsinstallatie op de locatie Gantel 37, Klazienaveen, kadastraal bekend gemeente Emmen, sectie AE, nummer 801.Op 27 januari 2022 heeft de gemeenteraad van Emmen een ontwerpbesluit Verklaring van geen bedenkingen afgegeven voor bovengenoemd plan. Dit ontwerpbesluit VVGB en het ontwerpbesluit omgevingsvergunning, inclusief bijbehorende stukken, kunnen van 23 maart 2022 tot en met 3 mei 2022 worden ingezien: 1. digitaal op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. De documenten kunnen worden gevonden via het digitale identificatienummer ‘NL.IMRO.0114.Zaak15890-V502’.2. bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Emmen, uitsluitend op afspraak. ZienswijzeVan 23 maart 2022 tot en met 3 mei 2022 kunt u schriftelijk of digitaal een zienswijze(n) opsturen naar burgemeester en wethouders. Wilt u mondeling uw zienswijze doorgeven? Maak dan een afspraak via 140591. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan het college van burgemeester en wethouders van Emmen, postbus 30001, 7800 RA te Emmen. Vermeld hierbij wel het zaaknummer 15890-2016. Uw digitale zienswijze kunt u opsturen via gemeente.emmen.nl/producten/zienswijze.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Klazienaveen. Bekijk alle Bekendmakingen klazienaveen in .

https://klazienaveenkrant.nl/bekendmakingen-klazienaveen/

Deel dit bericht:

Redactie Klazienaveenkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Klazienaveenkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Klazienaveen.

Gerelateerde berichten