Vacature Expeditiemedewerker

Expeditiemedewerker in Emmen

Jij bent een echte aanpakker en jij staat voor kwaliteit. Mede hierdoor ben jij die medewerker expeditie die wij zoeken!    


Binnen deze functie wordt jij verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden. Je houd je bezig met zowel binnenkomende als uitgaande goederen en je controleert deze op schade, kwaliteit en compleetheid. Daarnaast maak jij uitgaande goederen compleet voor transport en laad je deze in de vrachtauto. Hiervoor houd jij je regelmatig bezig met het verpakken van verschillende producten. Verder draai je bonnen uit en houd je een stukje administratie bij. Je houdt de binnendienst en het magazijn op de hoogte over binnenkomende en uitgaande goederen en retourzendingen.  

Ben jij de expeditie medewerker die wij zoeken? Bekijk dan ook snel de onderstaande verwachtingen en het aanbod!  Functie:Expeditiemedewerker, Logistiek/magazijn medewerker
Startdatum:07-09-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2577 – 2577
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via a.riemersma@werk.olympia.nl of 0591 65 92 11. Of bezoek hun website https://104.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Expeditiemedewerker Olympia 07-09-2023

Bekijk ook andere vacatures