Vacature Eigen Engineers

Eigen Engineers in Emmen

Innovatieve en duurzame warmtewisselaars

Q-Blue ontwikkelt en produceert innovatieve en duurzame warmtewisselaars die eenvoudig te installeren zijn en een hoog comfort bieden. Kwaliteit en een hoog rendement, dat is waar we voor staan. Bij Q-Blue vinden we dat we zuinig moeten zijn op ons milieu en dat we respectvol moeten omgaan met onze natuurlijke energiebronnen. Alle energie die we opwekken, moeten we ook daadwerkelijk gebruiken en niet zomaar weggooien.

We ontwikkelen systemen die ervoor zorgen dat onze klanten op een eenvoudige manier veel energie besparen en het milieu ontzien

Energieverspilling is onethisch en onnodig.

Vanuit die overtuiging leveren wij slimme warmtewisselaars. Systemen die ervoor zorgen dat onze klanten op een eenvoudige manier veel energie besparen en het milieu ontzien. De warmtewisselaars van Q-Blue gebruiken de warmte uit douchewater om schoon leidingwater te verwarmen en worden overal toegepast waar gedoucht wordt of waar warm water naar het riool wordt afgevoerd. Daarbij kunt u denken aan woonhuizen, appartementen, verzorgingshuizen, hotels, zwembaden en sporthallen. Maar ook bij industriële processen waarbij warm afvalwater wordt afgevoerd, worden onze warmtewisselaars steeds vaker ingezet om geld te besparen en energieverspilling te voorkomen.

Q-Blue b.v.
Willem Barentszstraat 5
7825 VZ Emmen
The Netherlands

T +31 (0) 591 374570
E

KvK 65622685
VAT/BTW Nr. NL 8561 90 585 B01

Waarom Q-Blue?

  • Beste product
  • Hoogste rendement
  • Uitvoerige controle eigen productie
  • R&D afdeling in huis
  • Eigen engineers
  • Optimale klantondersteuning
  • 100% gecertificeerd


Functie:eigen engineer
Startdatum:23-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Q-BLUE via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Eigen Engineers Q-BLUE 23-02-2024

Bekijk ook andere vacatures