Vacature Co-Maker

Co-Maker in Emmen

Heb jij technisch inzicht, werk je nauwkeurig en kun je verantwoordelijkheid nemen? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

Voor onze opdrachtgever in Emmen zoeken wij een Co-Maker die in Groningen aan het werk gaat.

Binnen deze functie zorg jij voor een veilige en geordende opslag van de accurate voorraad op het terrein van het UMCG voor de medische en niet-medische gassen. Je zorgt voor de planning van de voorraad in afstemming met de apotheek en zorgt voor de aanlevering. Ook check je alle voorkomende leveringen op kwaliteit en veiligheid. Dagelijks controleer je iedere ochtend volgens een vaste route of alle vaste opstellingen van de reduceerstraten op veiligheid en verbruik. Verder leef je de kwaliteits- en veiligheidsregels na. Ook is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent, omdat je met je collega's en leidinggevende gaat overleggen hoe jullie de werkzaamheden kunnen optimaliseren.     
Functie:Co-Maker, Procesoperator farmacie
Startdatum:04-08-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2253 – 2253
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via dennis.meijer@werk.olympia.nl of 0591 65 92 11. Of bezoek hun website https://104.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Co-Maker Olympia 04-08-2023

Bekijk ook andere vacatures