Vacature Bijbaan Food

Bijbaan Food in Emmen

Tijdelijke bijbaan Food | Sligro | Emmen

Locatie:

Emmen, NL, 7821 CB

Tijdelijke Bijbaan Food
Emmen, tot 36 uur per week

✅ Jij bepaalt zelf hoeveel je werkt: een ideale combinatie dus met je studie, sport of sociale leven!

✅ In een gezellige werksfeer leer je onze klanten goed kennen;

✅ All-in uurtarief (je vakantiegeld en -dagen verwerken we meteen, dus daar hoef je niet op te wachten);

✅ Aantrekkelijke extra's zoals korting op verschillende verzekeringen en op leuke uitjes;

✅ Je kunt allerlei trainingen volgen via de Sligro Academy.

"Als je als Hulpkracht bij Sligro werkt dan heb je veel persoonlijk contact met onze klanten. Dat is echt anders dan in een supermarkt. Dit klantencontact maakt het werk heel leuk."-- Jochem van Kraaij, Vestigingsdirecteur

Wil jij lekker bijverdienen op dagen die jou het beste uitkomen? In onze Sligro-vestiging in Emmen kunnen we je hulp goed gebruiken! In jouw Bijbaan Food in de zomerperiode heb je de allerleukste baan bij een organisatie waar de liefde voor lekker eten en drinken vanaf spat.

Flexibel werken met de mogelijkheid je verder te ontwikkelen

Een bijbaan bij Sligro betekent veel flexibiliteit. In overleg bepalen we hoeveel en op welke dagen je wilt werken in de periode van begin mei tot eind september. Dat wil je toch naast je opleiding of drukke sociale leven! Wil jij je verder ontwikkelen binnen Sligro? Dat kan! Via de Sligro Academy kun je allerlei trainingen volgen. Sowieso krijg je voordat je begint een training over veilig werken en voedselveiligheid en word je goed ingewerkt.

Wat ga je doen tijdens je bijbaan?

Sligro is een groot bedrijf met een variatie aan werkzaamheden, waarbij jij bij ons in je bijbaan verschillende taken en verantwoordelijkheden kunt krijgen. Denk hierbij aan het te woord staan en adviseren van klanten, helpen bij het verzorgen van proeverijen of het ondersteunen op de kassa waardoor de klanten de vestiging met een glimlach verlaten. Wij zijn benieuwd waar jouw interesse ligt.

Wat ga je verdienen:

We laten onze klanten graag genieten van lekker, goed en eerlijk eten. Ook voor onze medewerkers doen we graag ons best. Zo kun je bijvoorbeeld tijdens je werk altijd gratis koffie, thee, melk, frisdrank en vers fruit pakken, en we verwerken meteen je vakantiedagen en je vakantiegeld in het uurloon! Afhankelijk van je leeftijd is het bruto uurloon :

  • 16 jaar: € 8,68
  • 19 jaar: € 13,49
  • 17 jaar: € 10,28
  • 20 jaar € 15,08
  • 18 jaar: € 11,89
  • Vanaf 21 jaar € 16,34

✅ Verdien €100,- zomertoeslag !

Is een tijdelijke bijbaan in de zomerperiode iets voor jou? Dan kun je eenmalig een bonus van €100,- ontvangen als je gedurende twee weken minimaal 12 uur per week hebt gewerkt.

Deze bonus kun je alleen in de vakantieperiode van 1 mei t/m 30 september opbouwen.

Mooi meegenomen toch?

✅ Korting op je verzekering: of het nu gaat om scooter,-fiets,-reis- of zorgverzekering, via onze collectieve regeling krijg je hier aantrekkelijke kortingen op.

✅ Korting op leuke uitjes: voor onze collega's regelen we door het jaar heen leuke kortingen en op allerlei uitjes

Ben je op zoek naar een andere (bij)baan bekijk dan onze overige vacatures. Werken bij Sligro Food Group .

Interesse?

Solliciteren kan gemakkelijk via de sollicitatiebutton. Heb je vragen? Neem dan contact op met de vestiging via of .
Over Sligro
Sligro is onderdeel van Sligro Food Group en bestaat uit zelfbedieningsvestigingen en bezorgservicevestigingen. Sligro gaat voor een duurzame relatie met zijn klanten.
Sligro Food Group vindt het vanuit haar sociale hart en maatschappelijke betrokkenheid belangrijk dat iedereen een kans krijgt om deel te nemen aan de arbeidsmarkt en dus ook bij Sligro kan werken.Functie:bijbaan food
Startdatum:24-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Bijbaan
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:12 – 12

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Sligro Food Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Bijbaan Food Sligro Food Group 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures