Vacature Begeleider Leger des Heils Dagopvang

Begeleider Leger des Heils Dagopvang in Emmen

Leger des Heils

Begeleider Leger des Heils Dagopvang Emmen 27 uur per week tvv Zwangerschap

location_on Emmen

access_time 27 - 27 uren per week

euro 2805 - 4012

school MBO

Ben jij een ervaren professional, die zijn zorgtalent en specifieke vaardigheden in het belang van de deelnemers wilt inzetten? Bij deze baan kan dat! Voor de dagopvang in Emmen is het Leger des Heils op zoek naar een gedreven woonbegeleider.
Het betreft een vacature ter vervanging van zwangerschap in de periode van 01-07-2024 tot 01-12-2024.

Wat ga je doen?

Bij de dagopvang in Emmen hebben wij plek voor een enthousiaste begeleider!
Je bent het eerste aanspreekpunt voor deelnemers die de dagopvang binnen komen lopen. Even een praatje , kop koffie en luisterend oor. Je maakt contact met de deelnemer en probeert te achterhalen waarom iemand aanklopt en kijkt wat nodig is en wat je kunt doen om actie te ondernemen. Of hulp in te schakelen daar waar nodig is.
Als Sociaal Pedagogisch Werker heb je een ondersteunende en activerende rol in het zorgen voor een goede sfeer in het de dagopvang. Rust, veiligheid, gastvrijheid en duidelijkheid zijn daarbij de kernbegrippen.
Je bent in staat consequent om te gaan met afspraken maar hebt ook een dosis humor en flexibiliteit. Je vindt het belangrijk om de mens te zien achter iedere deelnemer en je wilt hun in hun eigenheid en persoonlijke behoeften leren kennen, ondersteunen en motiveren. Je hebt goede sociale vaardigheden en hebt respect voor mensen die anders denken of andere keuzes maken. Je kunt mensen op een positieve manier aanspreken op gedrag. Je wilt graag doelgericht werken maar kunt daarbij denken in hele kleine stapjes die passen bij onze deelnemers.
Je bent niet voor één gat te vangen en denkt in mogelijkheden. Je bent dienstverlenend en zorgt voor een goede overdracht en bent gericht op samenwerking. Vanwege onze openingstijden werk je overdag, wij kennen geen avonddiensten.
Je werkt 3 x 9 uur, de opvang is 7 dagen per week geopend, je kunt dus ook in het weekend ingepland worden.

Dit ben jij

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven collega die:

  • Een afgeronde opleiding in zorg en welzijn heeft, op MBO 4 niveau.
  • Stevig in zijn/haar schoenen staat;
  • Al enige ervaring heeft in begeleiding;
  • Kennis heeft van verslaving en psychiatrie en die ongeremd gedrag, voortvloeiend uit gebruik van verslavende middelen en/of psychiatrie, kan begeleiden;
  • Voldoende creatief is om eventuele crisissen het hoofd te bieden en besluiten zelfstandig te nemen;
  • Een prettige manier van communiceren heeft; je weet de juiste toon te zetten in je gesprekken met je deelnemers.
Je bent christen en kunt aangeven wat dat voor jou betekent. Wil je hier meer over lezen? Kijk dan op www.legerdesheils.nl/identiteit .
Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is vereist voor alle functies. De kosten hiervoor worden vergoed.

Dit bieden wij

Een veelzijdige baan in een leuk, betrokken team! Bij een organisatie die ertoe doet in de samenleving!
Jij bent belangrijk voor ons. Wij vinden dat werk je energie moet geven. Een waardevolle baan waarin je je kunt ontwikkelen op persoonlijk vlak én in je functie.
We zijn blij om je een contract te kunnen bieden voor 27 uur per week ( 3x9), voor de duur van 5 maanden. Na deze 5 maanden gaan we graag met je in gesprek om te kijken welke andere mooie vacatures ook passend zouden kunnen zijn!
De functie is gewaardeerd in schaal 6, van de CAO Sociaal Werk.
Daarnaast bouw je vakantiegeld op én krijg je een eindejaarsuitkering van 8,3%.
Ook is er loopbaanbudget beschikbaar omdat we jouw ontwikkeling ook belangrijk vinden.
Je hebt recht op 170 verlofuren op basis van een 36-urige werkweek en heb je recht op vitaliteitsuren, afhankelijk van je leeftijd.
We hebben goede regelingen voor onze medewerkers zoals bijvoorbeeld een sportbudget of een fietsplan.

Over het Leger des Heils

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Meer informatie over ons werk vind je op: www.legerdesheils.nl .

Interesse en contact

Wij komen graag met jou in contact om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. De vacature staat open totdat we de juiste kandidaat hebben gevonden, dus wacht niet te lang met reageren. Bel dan met Brigit van der Laan ( ) Nadat je gesolliciteerd hebt, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Vragen?
Neem contact op met Begeleider Leger des Heils Dagopvang Emmen 27 uur per week tvv Zwangerschap

Functie:begeleider leger des dagopvang
Startdatum:23-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2805 – 4012
Uren per week:27 – 27

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Leger des Heils via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures klazienaveen
  2. Begeleider Leger des Heils Dagopvang Leger des Heils 23-04-2024

Bekijk ook andere vacatures